Οι Ουάρντα και Μπετανκόρ έσωσαν τον βαθμό για τον Πανσερραϊκό

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2024

Ο Πανσερραϊκός βρέθηκε στα "σχοινιά", με την Κηφισιά να προηγείται από το πρώτο μέρος, αλλά η συνεργασία μεταξύ των δύο νέων αποκτημάτων των "λιονταριών", Ουάρντα (βασικός) και Μπετανκόρ (αναπληρωματικός), έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στο φινάλε του αγώνα (1-1).

Η ομάδα των Σερρών έφτασε τους 15 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση μαζί με τον ΟΦΗ, οποίος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Αντίθετα η ομάδα των βόρειων προαστίων παρέμεινε στην 13η θέση, έχοντας 12 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Τιεβί Μπιφούμα (43'). Ο Κονγκολέζος μεσοεπιθετικός έκανε μια υπέροχη ατομική προσπάθεια και με ωραίο σκαφτό σουτ νίκησε τον Χόβαν, για το 0-1.

Στο 85ο λεπτό ο Πανσερραϊκός έφτασε στην ισοφάριση με τους δύο νεοφερμένους παίκτες των "λιονταριών" να συνεργάζονται για το 1-1. Ο Ουάρντα με εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Μπετανκόρ και εκείνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας γκολ στο ντεμπούτο του.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Στάικος (Οικονόμου 61'), Μορέιρα, Χατζηστραβός (Τομάς 8', Σοφιανός 75'), Ουάρντα, Μούργος (Μπετανκόρ 61'), Άλεξιτς (Γούλερι 75').

Κηφισιά: Κρίστινσον, Μασούρας, Τσάπαν, Λαντρ (Μποτία 9', Βαφέας 47'), Γκόμπελιτς, Παπασάββας, Πέιος, Κλωναρίδης (Ματέους Σάντος 46'), Ίλιεφ (Κωνσταντακόπουλος 78'), Μπιφουμά (Αντερέγκεν 78'), Τετέι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.