Οι μεταγραφικές βλέψεις και οι πιθανές πωλήσεις του Άρη

Metrosport Team21 Ιουνίου 2024

Είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο στην ολοκλήρωση μιας αγοροπωλησίας και στην προκειμένη περίπτωση οι θέσεις στις οποίες αναζητά ποδοσφαιριστές ο Αρης δείχνουν ποιοι παίκτες ενδέχεται να παραχωρηθούν στη διάρκεια του καλοκαιριού και υπό την προϋπόθεση ότι θα φτάσουν ικανοποιητικές προσφορές.

Για παράδειγμα, στην περίπτωση του Λορέν Μορόν αναδείχθηκαν οι προθέσεις της διοίκησης υπό την έννοια ότι δεν απορρίφθηκε η πρόταση της ισπανικής Κάντιθ αλλά κρίθηκε ανεπαρκέστατη με τη σημείωση ότι η τιμή εκκίνησης των συζητήσεων είναι τα 6 εκατ. ευρώ. Κατ’ αυτόν τον τρόπο φάνηκε ότι δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησης του Ισπανού φορ και η αλήθεια είναι ότι περιμένουν προσφορές από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και των Εμιράτων. Αυτό φαίνεται επίσης και από την έρευνα αγοράς που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη και προσδοκεί στην εύρεση βασικού σέντερ φορ. Αν ήταν δεδομένη η παραμονή του Λορέν Μορόν προφανέστατα δεν θα έμπαιναν οι «κίτρινοι» σε διαδικασία έρευνας βασικού φορ.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Μόζες Οντουμπάτζο. Στο χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας to10.gr οι «κίτρινοι» δεν διέψευσαν ότι βρίσκεται στη λίστα του και εξετάζεται η υπόθεση του 22χρονου Βραζιλιάνου δεξιού full back Νέιθαν. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας τρεις παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται σ’ αυτή τη θέση. Ο Οντουμπάτζο ο οποίος θεωρείται ο βασικός, ο Μάρτιν Μοντόγια που είχε αποκτηθεί με σκοπό να αποκτήσει αυτόν τον ρόλο αλλά δεν κατάφερε να «κοιτάξει» τον Βρετανό και φυσικά ο Βαλεντίνο Φατόρε ως υποστηρικτική λύση. Καθώς λοιπόν στον Αρη ψάχνουν για δεξιό full back έμμεσα δείχνουν ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο πώλησης του Οντουμπάτζο.

Στην ίδια κατηγορία ενδέχεται να μπει και ο Αλβαρο Ζαμόρα. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Κοσταρικανός επιθετικός σημείωσε ότι αντιμετωπίζει τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα για να αποδείξει σε αρκετούς συλλόγους την ικανότητά του και με σκοπό να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους. Ασφαλείς πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι το όνομα του νεαρού επιθετικού πράγματι βρίσκεται σε λίστες ομάδων οι οποίες θα έχουν scout’s στα παιχνίδια του Κόπα Αμέρικα. Συν τοις άλλοις, οι «κίτρινοι» δεν ψάχνουν απλά winger’s αλλά ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν βασικό ρόλο. Στους παραπάνω προστίθεται και ο Μανού Γκαρθία για τον οποίον επίσης έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ομάδες της Αραβίας κι αυτό δεν έχει απορριφθεί. Καθόλου τυχαία, στον Αρη βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης επιτελικών μέσων πέραν ασφαλώς του Αλεξ Κογιάδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.