Οι μεταγραφές των ομάδων του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Χρήστος Λιάπης23 Αυγούστου 2024

Ενισχυμένες εμφανίζονται όλες οι ομάδες του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής στην προσπάθεια που θα κάνουν για να πετύχουν τους στόχους τους.

Παρακάτω αναφέρουμε τις μεταγραφές που έχουν γίνει και ενώ η μεταγραφική περίοοδος είναι σε εξέλιξη.

1. Ορέστης Ορεστιάδας: Προπονητής Ηλίας Κώτσιος.

Επέστρεψαν οι Θεοδόσης Ντουμανάκης, Παν. Αλεξακούδης, Δημ. Παπαθανασίου, Θωμάς Θέμελης. Ακόμη αποκτήθηκαν: Λεονάρτο Καφετζής από Βόλο, Παν. Καλαμπούκας (τερματοφύλακας από Βόλο), Βασίλης Παπούδης από Διδυμότειχο.

2. Π.Ο. Αλεξανδρούπολης: Προπονητής Νίκος Μπαχαρίδης πρόεδρος: Αλέκος Πατσιώρας. Πήρε τον 21χρονο Καμερουνέζο μέσο Γκαέλ Τζόρνταν Ντιμπόνγκ, από τη Βέροια, τον δεξιό εξτρέμ Μιχάλη Παπαδάκη από Εθνικό, τον 20χρονο επιθετικό χαφ Αλέξανδρο Δημητριάδη από Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, τον 22χρονο σέντερ φορ Γιώργο Βασίλτση με καταγωγή από τη Βέροια, τον 20χρονο πλάγιο επιθετικό Δημήτρη Μωραΐτη από το Σουφλί, τον Ισμαιλα Ντεμπά, τον 22χρονο χαφ, που έπαιξε σε Περιστέρι και Νέα Ιωνία, τον 22χρονο επιθετικό Δημήτρη Φουρλατάρα πρώην παίκτη του Πανθρακικού, τον 16χρονο μέσο Σάββα Γκιουρτζίδη από ΑΟ Μαΐστρου, τον 21χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Κοτσάκη από Άρη Πετεινού και τον κεντρικό αμυντικό Χρήστο Καρτσάμπα που αγωνίστηκε σε Πανθρακικό, Πιερικό, Πανιώνιο, Χανιά, Νίκη Βόλου, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, Αλεξανδρούπολη, Αιγινιακό.

3. Πανθρακικός: προπονητής Γιώργος Μαραντάς

Πήρε τον 20χρονο μέσο Παν Βουλγαρίδη από Νέστο, τον 17χρονο Θεόδωρο Κατσαούνη από Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, τον 31χρονο μεσοεπιθετικό Αλεξανδρο Καραγιάννη από Κοζάνη, τον 27χρονο αμυντικό Αγγελο Καρατάσιο από Πιερικό, τον 26χρονο επιθετικό Απόστολο Σαραντίδη πρώην παίκτη του Αιολικου και του Μακεδονικού, ενώ επιστρέφει ο Χουσείν Μουμίν τελευταία παίκτης του Απόλλωνα. Από τη Β' ομάδα στην προετοιμασία ξεκίνησαν ο Εσέρ Χαλίλ, ο Ισμαήλ Γιακούπ, ο Νίκος Μπεναβέλης και ο Φέρι Αμέτ.

4. Άρης Αβάτου (Κώστας Μπεδρελής)

Ηρθε ο 22χρονος μέσος Αντώνης Πιτσόλης, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στους Νέους του ΑΟΞ αλλά και στην Δόξα Δράμας, ο 21χρονος αμυντικός Γιώργος Λάκκας από Δόξα Γρατινής, Γιάννης Καρβουνίδης από Ηρακλή Ζυγού και Σάββας Σιδηρόπουλος 20χρονος μέσος από τον Άρη Πετεινού

5. Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας (Αγγελος Ζαζόπουλος)

Στα μεταγραφικά ο σύλλογος πήρε τον 25χρονο επιθετικό Χρ Ταχματζίδη τελευταία παίκτη του Διαγόρα, τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Οκάν Σουλεϊμάν πρώην παίκτη του Νέστου, τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Βασίλη Μπόικα πρώην παίκτη της Επανομής. Ακόμη τους Κρανιά (Αρης Κ19), Ανδρεαδάκης (Επανομή)

Συνεχίζουν και τη νέα περίοδο Κάκκος, Ζαφειριάδης, Ι. Νικολαΐδης, Τόσκος, Τεμερτζόγλου, Σαλιάρης, Κύζιλης, Λαγόντζος.

6. Θερμαïκός Θέρμης (Εμιλιάνο Χαλιλάι)

Αποκτήθηκαν οι Δημήτρης Ξιφιλίνος (21χρονος μεσοεπιθετικός από Ευκαρπία), Γιώργος Τσιακούμης (21χρονος αμυντικός πρώην παίκτης του Καμπανιακού), και ο 19χρονος δεξιός μπακ-χάφ Χρήστος Σούρλας από το Τριάδι. Ακόμη τον στόπερ Στέλιο Τρόκα από την ΑΕ Ευόσμου, τον αμυντικό χαφ Τζεράκη Τάσο από την Καρδία και τον πλάγιο επιθετικό Δημ. Καβούκη από τον Απόλλωνα Κ. Σχολαρίου. Ακόμη πήρε τους Αντσο από ΙΕΚ, Ευθυμιάδη από Δόξα Δράμας, Παναγιώτη Βοσνιάδη τερματοφύλακα από Καλλιθέα

7. Α.Ε. Ευόσμου: (Γιώργος Τσουκαλίδης)

Αποκτήθηκαν: Τάσης (Αρης Κ19 και Καρδία), Προσκυνητόπουλος (Καμπανιακός), Πάγιος (ΑΟ Χανιώτης), Γ. Γεωργιάδης (Θέρμη), Αιβατίδης και Τσιμπίρης (ΑΣ Νεάπολης), Χρ. Ξανθόπουλος (Νίκη Ευκαρπίας), Νικολίτσας, Κορμαρής Στέφ. Βασιλόπουλος (Καβάλα), Ιγνατίου (Νίκη Ευκαρπίας), Μπρέγκου (Αγ. Βασίλειος)

8. Απόλλων Καλαμαριάς (Γ. Αμανατίδης)

Ηρθαν: Συλλέκτης Ε. (ΑΟ Χανιώτης), Παλαβράκης Σ. (Ηρακλής), Γιαγτζίδης Α. (Καβάλα), Δάβης Α., Κεμετσετζίδης Β., Πάνου Χ. (Αναγέννηση Αρτας), Τσιμπούκας Θ. (Κοζάνη), Τσαπακίδης Γ. (Μηχανιώνα), Ταχτσόγλου Κ., Σκάπης Π., Τσερκέζης Ο. (Επανομή), Lamai S. (Απόλλων Σμύρνης), Αλτιτζής Β. (Καβάλα), Μπλέτσας Γ. (Πιερικός), Πιαστόπουλος Α. (Απόλλων Σμύρνης), Μούχαλης Α. (Αιολικός), Καλαϊτζής Γ. (Πιερικός), Κυπαρίσσης Ν. (Σβορώνος), Γιουκούδης Δ. (Καμπανιακός), Αποστολίδης Γ. (Κοζάνη), Κουτσαμιχάλης Κ. (μεταγραφή), Καλούσης Χ. (Κόρινθος), Κουνάβας Γ. (Εορδαικός), Δόρης Α. (Κοζάνη), Καραγκεβρούδης Θ. (Δόξα Δράμας), Δασκαλάκης Χ. (Ηρακλής)

9 Αρης Πηγών (Διονύσιος Μουτάκης)

Στα μεταγραφικά απέκτησε τους Ευστρατίου, Κλοκίδη, Τσιτσιλικάκη, Κουρτόγλου, Σιμάρ Χασάνογλου, Παπαδόπουλο, Χωρινό, Γάλιο, Κενάν Μπαργκάν. Ακόμη Κωνσταντίνο Μίλκογλου και Αλέξανδρο Κούπα από Π. Μελά Κουτσού, τον αριστεροπόδαρο αμυντικό Τάσο Μαγκαφίνη από την ΑΕ Ερμιονίδας, τον Νίκο Διγκόζη από Καστοριά, Μπογιατζόπουλο Αν και Γ. από Ηρακλή Ζυγού, Αμανατίδη από Άρη Πετεινού, Φίλιππο Κουρτίδη τερματοφύλακα από Ηρακλή Ζυγού. Ακόμη ήρθε ο ακραίος επιθετικός Δημήτρης Θεοδωρόπουλος με προϋπηρεσία σε Αστέρα Τρίπολης, Αίαντα Γαστούνης, ΠΑΟ Βάρδας και Αρη Αβατου, ο Αλέξανδρος Κουτσός που έπαιζε στην Αυστρία και την Graz United με προϋπηρεσία σε Άρη Αβάτου και Ορφέα Ξάνθης

10. Νέστος Χρυσούπολης: Nίκος Κεχαγιάς

Πήρε τους Θωμαΐδη Κωσταντίνο από την ομάδα του Χανιώτη, Γιάννη Λεοντζάκο, Σάκη Ιωαννίδη από Καβάλα, Γιάννη Καζαντζίδη ο οποίος επιστρέφει και έπαιζε στην Καβάλα, Γιώργο Πότση από την ομάδα του ΑΟ Χανιώτη, Χατζηνικολάου από Κω, Εσονό από Βέροια, Λευτέρη Γκιώνη από Εθνικό Ν. Κεραμιδίου.

11. Π.Α.Ο.Π. Νέας Αμισού (Γιώργος Πολυχρονίδης)

Πήρε τους Δημοσθένη Γιορδαμλή 19 ετών κεντρικός αμυντικός τελευταία παίκτης της Δόξας Πετρουσας και της Δόξας Βυρωνα, Γιώργο Καραγιαννιδη, 21 ετών τερματοφύλακας από Δόξα Δράμας, Ιορδάνη Κακουλίδη 22 ετών τερματοφύλακας που έπαιζε σε Άρη Μικροχωρίου και Μακεδονικό Αλιστράτης, Καρρά από Καλαμπάκι, Προκοπίου και Παύλο Παυλίδη από Προσοτσάνη, Χρ. Θεοδωρίδη από ΑΕΑ, Ηλ Παλατσίδη από Καλλίφυτο, Παύλο Στοιμενο από Κουδούνια, Τηλέμαχο Σουβλέρη από Δόξα Δράμας, Χρ. Οικονομίδη μεσοεπιθετικό από Δόξα Δράμας, Στέφανο Μητρούση πλάγιο αμυντικό από Πανδραμαικό, Ιωάννη Γάκη 21 ετών κεντρικό αμυντικό από Ηρακλή Αμμουδιάς, Κων. Μιχαηλίδη 21χρονο ακραίο αμυντικό από ΑΟ Χανιώτη

12. Ηρακλής Αμμουδιάς (Παντελής Κρυστάλλης)

Ο Ηρακλής Αμμουδιάς πήρε τον 23χρονο μέσο Νίκο Παρίση γέννημα θρέμμα του Εθνικού Σιδηροκάστρου ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια έπαιζε στον Θρακικό Μητρουσίου, τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Ταράση και τον 30χρονο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Γιαννόπουλο τελευταία παίκτες του Παραλιμνίου και τον 27χρονο μέσο Λάζαρο Τζελίδη τελευταία παίκτη της Καβάλας. Ακόμη ήρθε ο 23χρονος αμυντικός Γιάννης Κιουτσεκτσιδης από Απόλλωνα Παραλιμνίου, Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Φίλιππος Σπυρόπουλος που έπαιξε σε Πήγασο Σερρών και Ορέστη Ορεστιάδας, ο 30χρονος υψηλόσωμος επιθετικός Παναγιώτης Κωνσταντινίδης που έχει παίξει Καρδία, ΑΠΕΛ, Κριθιά, Ηρακλή, Ερμή Αραδίππου στην Κύπρο και JVC Cuijk στη Ολλανδία, Μακεδονικό, ΑΕ Ευόσμου, Πυθαγόρα Καλών Δένδρων. Ακόμη ήρθε ο κεντρικός αμυντικός Λευτέρης Αμανάκης από την Θύελλα Σερρών, ο 22χρονος τερματοφύλακας Τριαντάφυλλος Γκαιδατζακης από Παραλίμνιο, ο Στάθης Καζαντζίδης που επιστρέφει στην ομάδα και ο επιθετικός Καρυοφύλλης από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

13 Απόλλων Παραλιμνίου (Μίλτος Δουλγέρης)

Προχώρησε στην απόκτηση του αμυντικού χαφ Ντούνια Γιώργου (Ρόδο, Αστέρα Βάρης), Μάριο Τζαφέρι από Π Μελά, στόπερ Χάρη Σαχπαζίδη από την ίδια ομάδα, Αλέξανδρου Πάνου αριστερού οπισθοφύλακα από Σβορώνο, Βαγγέλη Βλησαρούλη 21 ετών επιθετικό από Κιλελέρ, Λάζαρο Σταυρίδη 20 ετών από Δόξα Ρετζικίου, 20 ετών από Εθνικό Σιδηροκάστρου, Αιχμαλωτίδη Κωνσταντίνο κεντρικό μέσο από Εορδαικό, Παπά Θεοδωρο 20χρονο με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα που αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού, Στέλιο Μωυσιάδη 23χρονο με καταγωγή από Καστοριά. Ακόμη πήρε: Αγγελο Αδαμίδη (Θύελλα Σερρών), Κώστα Μπογιατζόπουλο (Ελπίδα Σκουτάρεως), Χρήστο Συμεωνίδη, Ηλία Γανίκα από Χρυσό, Δημ. Χατζημαργαρίτη από Σκούταρι, Δημ. Δημητρίου (Χρυσό), Ηλ. Καραβίτη αμυντικό από Σιδηρόκαστρο Καραβίτη, Χρ. Μεταξά αριστερό μπακ από Ηρακλή Σερρών.

14. Α.Ο. Χανιώτης (Ανδρέας Παντζιαράς)

Πήρε Βασίλη Πέλκα 25χρονο μέσο από Βέροια, Ζήση Δήμο, από Δόξα Ορμύλιας, τον 20χρονο κεντρικό μέσο, Γιώργο Ζουρνατζάκη από Επανομή, τον 31χρονο επιθετικό, Γιώργο Τσιρλίδη από Αετό Βαρβάρας, τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, Βασίλη Φράγκο από Πιερικό και τον 31χρονο κεντρικό μέσο, Έρνεστ Μετάι από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου. Ακόμη ήρθε ο ακραίος επιθετικός Ηλίας Μπουλγκουριδης από Βύζαντα, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, Νίκος Κεχαγιάς από Αιολικό, ο 20χρονος πλάγιος επιθετικός, Ραφαήλ Τσέρα, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Άρη Κ19, ο 18χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Χουρμουζιάδης από Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας, Ραπτόπουλο από Βατανιακό, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Σταυρόπουλος από Αρη Κ19 και ο Χρήστος Ευαγγέλου 21χρονος αμυντικός μέσος από Ασσηρο.

15 Π.Ο. Μουδανιών (Γιώργος Τζόλας)

Νέα αποκτήματα είναι ο 24χρονος επιθετικός χάφ Σταύρος Παυλίδης από τη Δόξα Ορμύλιας, ο 18χρονος αμυντικός μέσος Άγγελος Κελπάνης από Καλλικράτεια, ο 20χρονος αριστερός μπακ Αντώνης Σαπουντζής που έχει παίξει σε ΑΕ Ευόσμου, Νίκη Ευκαρπίας, Καμπανιακό, Αγροτικός Αστέρα και ο 23χρονος δεξιός μπακ-χαφ Δημήτρης Παναγιωτίδης που έχει παίξει σε Παναιτωλικό κ-19, ΑΕ Μεσολογγίου, Άρη Αβάτου.

Ακόμη ήρθε ο 21χρονος αμυντικός μέσος Γιώργος Κουτούπας που έχει παίξει σε Εθνικό Πυλαίας, ΠΑΕ ΑΡΗ, Καλλιθέα, Παναγία Φανερωμένη, και Παύλο Μελά, ο 21χρονος τερματοφύλακας Βαγγέλης Αβραμίδης που έχει παίξει ΠΑΕ Απόλλωνα (Κ-19), Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΕ ΑΡΗ (Κ-19), Θερμαϊκό Θέρμης, Κεραυνό Αγγελοχωρίου, Χανιώτη, ο 23χρονος στόπερ Γιάννης Μπαγκαλιάνη από Καλλικράτεια και ο 26χρονος επιθετικός Κωνσταντίνος Γαλεάδης που έπαιξε σε Πανθρακικό κ20, ΑΕΛ κ19, ΝUORESE (ITA), AE Καραϊσκάκης, Π.Α.Σ.Α Ηρόδοτο, Απόλλωνα, Αιολικό

Ανανώθηκε η συνεργασία με τους Στάθη Αθανασιάδη (Αμυντικός), Χρήστο Χρυσούλη (Επιθετικός), Μανώλη Μπαβέλης (Αμυντικός), Παναγιώτη Τσαρούχα (Αμυντικός), Παναγιώτη Νούτσα (Επιθετικός), Βαγγέλη Οικονομίδη (Τερματοφύλακας), Αχιλλέα Μάλλιο (Τερματοφύλακας), Παντελή Μαρνάρη (Αμυντικός), Θωμας Σακελλαρίου (Μεσοεπιθετικός). Ο Γιώργος Λαφτσόγλου θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων και ο Αλέξανδρος Αναγνώστου (Γυμναστής - Αναλυτής) οι οποίοι θα είναι στο προπονητικό τιμ του Γιώργου Τζόλα.

16. Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης (Βασίλης Παμπορίδης)

Στη δύναμη του εντάχθηκαν οι Μάρκος Διαμαντόπουλος κεντρικός αμυντικός, Αγγελος Αναγνώστης αριστερό μπακ από Χανιώτη, Ναθαναηλίδης (τερματοφύλακας από την Επανομή), Κασμαρίδης (τερματοφύλακας από τον Καμπανιακό), Λέκα ακραίος επιθετικός και Τζούσι αμυντικός μέσος (από την Κ19 του Αρη).

Ακόμη πήρε τους Χάρη Κροκόδειλο (επιθετικός από Λήλαντα Βασιλικού και Πισσώνα), Μιτρέφσκι Ντέσβιντ (επιθετικός από Σκόπια), Βαφειάδη τερματοφύλακα από ομάδα του Κιλκίς, Σαμαρά ακραίο επιθετικό από το Πολύκαστρο, Πάλα αμυντικό μέσο, Σπασόπουλο ακραίο επιθετικό από τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, Λάζαρο Σταματίου κεντρικό αμυντικό από τη Νίκη Ευκαρπίας Κιλκίς, Παναγ. Παπαδόπουλο φορ από Καβάλα, Μαρμαρίδη Χρ. ακραίο επιθετικό.

17. Α.Ο. Κιλκισιακός: (Χατζηιωαννίδης, Τεντόγλου)

Πήρε Αγαπητό από Αετό Βαρβάρας, Μπούκα, Χρ Αβραμίδη (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ), Αγαθαγγελίδη Βενιαμίν από ΠΑΟΚ Κρηστώνης, τον πλάγιο αμυντικό Τριανταφυλλίδη Ιωάννη, ο οποίος έχει διακριθεί στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής έχοντας αξιόλογες παρουσίες με Απόλλωνα Παραλιμνίου και ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Επιστρέφει ο αμυντικός Τσουφλίδης Φώτης τελευταία παίκτης της Αυγής. Ακόμη προχώρησε στην απόκτηση των Χρήστου Νικηφορίδη (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ), Αλεξ. Πορτοκαλά από Θέρμη, του Αχιλλέα Σφέτκου από το ΙΕΚ ∆ΕΛΤΑ, του Μικέ Τόλα από τη Νίκη Ευκαρπίας Κιλκίς, του Σωκράτη Παπαδόπουλου από τον Π. Μελά, Κων. Καούρα κεντρικού αμυντικού από τον Αιολικό. Ακόμη πήρε τους Δημήτρη Μπαμπαού και Μπαγιόπουλο Βασίλη (επιθετικός).

18. Απόλλων Κρύας Βρύσης (Δημ. Βοτάρης)

Θα προβεί σε ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.