Οι Κοινοί Θνητοί έρχονται στη Θεσσαλονίκη: Πότε και πού θα γίνει η συναυλία τους

Metrosport Team15 Ιουνίου 2024

Το καλοκαίρι δεν μπορεί παρά να είναι το πιο...δροσερό φέτος στη Θεσσαλονίκη, με το ανανεωμένο και για όλα τα γούστα πρόγραμμα του «Φεστιβάλ- Καλοκαίρι στο Θέατρο Κήπου», στο οποίο ξεχωρίζουν φυσικά και οι «Κοινοί Θνητοί». 

Το αγαπημένο 8μελές συγκρότημα από το Αλιβέρι της Εύβοιας που χρησιμοποιεί την μουσική του ως μέσο έμπνευσης για έναν καλύτερο κόσμο, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για μια μοναδική συναυλία το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουνίου στο Θέατρο Κήπου, παρέα με εκλεκτούς... guest!

Η μουσική τους έχει πολλές επιρροές χωρίς να έχει ταμπέλες, αφού δεν κατατάσσονται σε κανένα συγκεκριμένο μουσικό είδος. Για αυτόν τον λόγο δίκαια θεωρούνται ως ένα από τα πιο καινοτόμα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής. Μπλέκουν ορμητικά ρυθμούς και μουσικά όργανα σε ένα μιξάρισμα ηχοχρωμάτων μιας καταιγιστικής full band, που ραπάρει ταξιδεύοντας από την ελληνική παραδοσιακή μουσική, στο ροκ και το χιπ-χοπ.

Η τέχνη τους είναι η φωνή τους και η πένα τους η δύναμη που τους ωθεί να συνεχίζουν.

Δημιουργούν κοινωνικό προβληματισμό εκφράζοντας τα «φάλτσα των καιρών». «Δεν κάνουν τσιμουδιά». Εμπνέουν και πυροδοτούν.

Προσκαλούν το κοινό να ενώσει την φωνή του μαζί τους. Δίνουν «σινιάλο» για να «χορέψουμε αντάμα» και να «αλλάξουν οι καιροί»!


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.