Οι «ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΕΣ» συμπεριφορές σήμα κατατεθέν της ΑΕΚ και του υπό Διάλυση Κατεστημένου!

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2024

Γράφει ο ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ

Οι καταστροφείς του Ελληνικού ποδοσφαίρου προσπαθούν να κρύψουν την αγωνιστική τους ανεπάρκεια και να «σπρώξουν» στο μέλλον την απόλυση του προπονητή τους Αλμέιδα. Ο ΠΑΟΚ , οι ποδοσφαιριστές, ο Λουτσέσκου και οι παράγοντές του, ήταν φυσιολογικό να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο με θετικό συναίσθημα να τους περιβάλλει. 

Όμως οι λαϊκίστικες συμπεριφορές που κατ’ επανάληψη λαμβάνουν χώρα στα γήπεδα του λεκανοπεδίου όταν το σκορ δεν είναι θετικό, ήρθαν να αμαυρώσουν ένα ντέρμπι και να δημιουργήσουν ηθικά ζητήματα τα οποία προκάλεσαν την επέμβαση των αθλητικών αρχών. Θύμα και όχι θύτης είναι ο προπονητής του Δικεφάλου Ράζβαν Λουτσέσκου. Στην έξοδο του προς τα αποδυτήρια και ενώ χαιρέτησε δίχως το παραμικρό πρόβλημα τον Αλμέιδα, δέχθηκε την επίθεση από παίκτη, παράγοντες και διαφορά «άλλα» άτομα που έκαναν το αντίθετο από το να διατηρήσουν την τάξη και να προστατέψουν την φιλοξενούμενη ομάδα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατηγορείται για την αντίδραση του , ότι «έφτυσε» προς τον Λαμέλα όταν αυτός του εκτόξευσε ένα μικροαντικείμενο.

ΑΣ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ!!! Όμως πρώτα θα πρέπει να τοιχοκολλήσουν οι αθλητικοί δικαστές στο γραφείο τους μια αφίσα που καταδεικνύει την προσπάθεια ενός προπονητή να βαδίσει προς τα αποδυτήρια. Ο ΠΑΟΚ, οι παίκτες, ο Λουτσέσκου, οι φίλαθλοι δεν αποζητούν απόκρυψη της αλήθειας. Ας τιμωρηθεί ο καθένας όπως έγινε και στο παρελθόν όπου ο Αλμέιδα μέχρι και αστυνομικό έπιασε από τον λαιμό. Οι Βορειοελλαδίτες δεν είναι ούτε σαν τον Δημητριάδη, ούτε σαν τον Ζήκο, τον Νικολαΐδη αλλά και τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ!!! Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Νότινγχαμ όταν κατηγορήθηκε ότι έφτυσε κάτω μπροστά στους διαιτητές , απολογήθηκε δηλώνοντας ότι ήταν άρρωστος και είχε βήχα με φλέματα. Σύμφωνα με την Εγγλέζικη πηγή, ο διαιτητής Τζος Σμιθ, ο βοηθός Τζέιμς Μεϊνγουόρινγκ και ο τέταρτος Τιμ Ρόμπινσον κατέθεσαν ενώπιον της Ανεξάρτητης ρυθμιστικής επιτροπής που εξέτασε την υπόθεση ότι "ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτυσε στο πάτωμα δίπλα τους καθώς περπατούσαν στη φυσούνα προς τα αποδυτήρια". 

Επιτέλους σταματήστε την τακτική «κατινίστικης» παραπληφόρησης που εφαρμόζετε τις τελευταίες δεκαετίες και ασχοληθείτε με τα του οίκου σας. Άποψη, θέληση δική μας αλλά και πιστεύουμε του παοκτσήδικου συνόλου είναι να αφήσει την ΑΕΚ στην προσπάθεια αυτοκαταστροφής της και να ασχοληθεί αρχικά με το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό παρών. Και αυτό έχει να κάνει με το παιχνίδι της Πέμπτης με την Βικτώρια(που σημαίνει νικήτρια) Πίλζεν που ελπίζουμε να μην «τιμήσει» το όνομά της. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει τους Τσέχους γνωρίζοντας ότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα τον θέσει , εκτός συγκλονιστικής ποδοσφαιρικής εξέλιξης, εκτός Ευρώπης. 

Η Βικτώρια Πίλζεν είναι μια Τσέχικη ομάδα που ιδρύθηκε το 1911 αλλά την τελευταία δεκαπενταετία έχει αναδειχθεί ως μια από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας της. Για σχεδόν έναν ποδοσφαιρικό αιώνα δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στο Τσεχοσλοβακικό και αργότερα Τσέχικο πρωτάθλημα. Όμως από το 2010 κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και σίγουρα βρίσκεται μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες. Θεωρούμε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει ότι έχει από πλευράς δυνάμεων με τον προπονητή του να προσθέτει τις σωστές λύσεις προκειμένου να διατηρήσει ο ΠΑΟΚ τις ελπίδες του για πρόκριση. Πιστεύουμε ότι η επίθεση του ΠΑΟΚ , προς το παρόν, αποτελεί τον Γόρδιο Δεσμό του Δικεφάλου. Είναι αυτονόητο ότι ο κόσμος θα βοηθήσει στην Τούμπα τους παίκτες και τον προπονητή και θα στριμώξει με τον τρόπο του τους αντιπάλους που αγνοούν τέτοιου είδους ατμόσφαιρες…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.