«Οι φίλαθλοι στη Ρουμανία ζητούν να βλέπουν τον Λουτσέσκου!»

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2023

Η Βιολέτα Κόλτζιου, Ρουμάνα δημοσιογράφος που επισκέφθηκε την Θεσσαλονίκη για χάρη του Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που το κανάλι έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Είχε έρθει και παλαιότερα για τον Μάρα. Το PRO TV έχει τα δικαιώματα των ευρωπαϊκών αγώνων και μεταδίδει και αγώνες του ΠΑΟΚ λόγω του Λουτσέσκου. Τον εκτιμούν πολύ. Και αυτός και ο πατέρας έχουν τον σεβασμό όλων των Ρουμάνων και υπάρχει «ανταγωνισμός» με την οικογένεια Ιορντανέσκου, που είναι, επίσης, ιδιαίτερα δημοφιλείς. Υπάρχει συζήτηση με την Ραπίντ Βουκουρεστίου για να πάρει τον Μιρτσέα Λουτσέσκου» είπε αρχικά και πρόσθεσε για το αποτύπωμα του Λουτσέσκου στους αγώνες του ΠΑΟΚ:

«Ο κόσμος ζητάει να βλέπει τον Λουτσέσκου, γι' αυτό και μεταδίδουμε τους αγώνες του ΠΑΟΚ. Γι' αυτό είμαι και εγώ εδώ. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από αυτούς που τους αρέσει το έργο του Λουτσέσκου και από οπαδούς της Ραπίντ που τον έχουν στην καρδιά τους και θέλουν να βλέπουν την εξέλιξή του. Στις δηλώσεις του μου είπε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πολύ θερμός, μοιάζει σε αυτό με τους οπαδούς της Ραπίντ. Στο γήπεδο είναι σαν να είσαι σε «κόλαση», μέσα σε μία φωτιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.