Οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της ΕΠΣ Μακεδονίας

Metrosport Team09 Μαΐου 2024

Κατά τη διάρκεια της κορυφαίας επετειακής εκδήλωσης της Ενωσης για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της που θα γίνει το Σάββατο 11 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», θα τιμηθούν τα ιδρυτικά μέλη της ΕΠΣΜ, η ΧΑΝΘ και φυσικά πρόσωπα ενώ θα προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ που θα εξιστορεί τα 100 χρόνια παρουσίας της ΕΠΣ Μακεδονίας στο ποδόσφαιρο.

 Ο Σάββας Δημητριάδης για τις τιμητικές διακρίσεις αναφέρει: «Θα τιμήσουμε τις τρεις ιστορικές ομάδες που ίδρυσαν την ΕΠΣ Μακεδονίας, ΓΣ Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ΑΣ Αρη Θεσσαλονίκης, τον ΓΣ Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης και την ΧΑΝΘ ως το σωματείο που διοργάνωσε το πρώτο Πρωτάθλημα το 1923. Επίσης θα τιμήσουμε και φυσικά πρόσωπα από κάθε ιδιότητα (παράγοντα, ποδοσφαιριστή, προπονητή, διαιτητή). Εγώ είμαι πολύ συγκινημένος καθώς επί των ημερών της θητείας μου στην Προεδρία της ΕΠΣ Μακεδονίας συμπληρώθηκαν τα 100 χρόνια ζωής της και θα συμβάλουμε μαζί με τους συνεργάτες μου, να προβάλουμε το τεράστιο έργο που επιτελέστηκε όλα αυτά τα χρόνια». 

 Αλλά θα υπάρξουν και άλλες εκδηλώσεις στη συνέχεια. Ο Σάββας Δημητριάδης τονίζει: «Στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της ΕΠΣΜ εντάξαμε εκτός από την διεξαγωγή των τελικών αγώνων των πρωταθλημάτων υποδομών που θα διεξαχθούν τα σαββατοκύριακα 18-19 Μαΐου και 25-26 Μαΐου και φεστιβάλ ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την ΕΠΟ, το σαββατοκύριακο 1 με 2 Ιουνίου, μπροστά από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου με αναπτυξιακές ομάδες Κ10 και Κ12.

 Επίσης το τριήμερο 14 με 16 Ιουνίου θα διοργανώσουμε πανελλήνιο τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή ομάδων Κ10, Κ11 και Κ12. Σκεφτόμαστε να ολοκληρώσουμε τις επετειακές εκδηλώσεις της ΕΠΣΜ με ένα διεθνές τουρνουά την περίοδο των Χριστουγέννων με τη συμμετοχή αναπτυξιακών ομάδων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και μια εκδήλωση για τη νεολαία. Είμαι σίγουρος ότι και τα επόμενα χρόνια η ΕΠΣ Μακεδονίας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο του ποδοσφαίρου και με τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει, θα αναδείξει το μεγαλείο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.