Οι δύσκολες ημέρες του Λουίς Πάλμα στη Σέλτικ και τα σενάρια για το μέλλον του

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2024

Αν και η περσινή του χρονιά στη Σέλτικ ήταν εξαιρετική, η νέα σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για τον Λουίς Πάλμα που έχει συμπληρωματικό ρόλο στους «Κέλτες».

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη που κινήθηκαν για την απόκτησή του, δίχως αποτέλεσμα. Υπάρχει ωστόσο φημολογία που τον εμπλέκει με ελληνικές ομαδες…

Ο Λουίς Πάλμα εξέπληξε θετικά στην περσινή πρώτη του σεζόν με τη Σέλτικ πετυχαίνοντας 10 γκολ και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ στις 36 εμφανίσεις του με τους Σκοτσέζους. Μάλιστα και στη φετινή σεζόν από την προετοιμασία συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, σκοράροντας με τη Σέλτικ απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι!

Παρ’ όλα αυτά ο Ονδουριανός εξτρέμ δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Σέλτικ και έχει αγωνιστεί μόλις για 38 λεπτά (και αυτά ως αλλαγή) κόντρα σε Κιλμάρνοκ και Χιμπέρνιαν για το κύπελλο, σε σύνολο 5 αγώνων που έχει δώσει ως τώρα η ομάδα του.

Το Sky Sports έχει μεταφέρει πως υπήρξε το καλοκαίρι ενδιαφέρον για τον Λουίς Πάλμα από ομάδες της γαλλικής Ligue 1 και της Γερμανικής Bundesliga, με τη Σέλτικ να απορρίπτει το ενδεχόμενο πώλησής του, κάτι που «αγγίζει» και τον Άρη που διατηρεί 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο φημολογείται πως έχει προκύψει ελληνικό ενδιαφέρον, πιθανότατα για δανεισμό, για τον Λουίς Πάλμα (το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Ιούνιο του 2028).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.