Οι δύο εντυπωσιακές αδερφές που μπαίνουν στο φετινό Survivor (pics)

Metrosport Team30 Αυγούστου 2024

Ο Ατζούν αλλάζει τα πάντα φέτος στο Survivor για να κάνει τον επόμενο κύκλο πιο θελκτικό από ποτέ. Γι’ αυτό και πήρε δύο μεγάλες αποφάσεις για το ποιοι θα επανδρώσουν τις φετινές ομάδες των Διάσημων και των Μαχητών.

Η εταιρεία παραγωγής διεξήγαγε έρευνα εκτεταμένες έρευνες σε διάφορες χώρες όπου προβάλλεται το Survivor και μετά από αυτές, η παραγωγή επικεντρώθηκε στο τι πραγματικά επιθυμούν οι θεατές και ποια είναι τα πρόσωπα που μπορούν να τους προσελκύσουν ξανά. 

Οι τηλεθεατές του Survivor θα ήθελαν να δουν περισσότερους influencers και κυρίως YouTubers να μπαίνουν στο ριάλιτι, πρόσωπα με ήδη διαμορφωμένο κοινό και μεγάλη επιρροή στα social media.

Αυτή ήταν η πρώτη απόφαση που πήρε ο Τούρκος παραγωγός. Nεαροί παίκτες από τα social media, influencers, γιουτιούμπερς, άνθρωποι που θα τραβήξουν το δυναμικό κοινό, που είχε γυρίσει την πλάτη στο Survivor.

Η δεύτερη απόφασή του ήταν νέα πρόσωπα. Όσο αγαπητά και να είναι σε μερίδα του κοινού. Ήρθε η ώρα να αγαπηθούν και νέοι παίκτες. Υπό το πρίσμα αυτών των δύο αποφάσεων, οι πρώτες δύο παίκτριες που συμφώνησαν να συμμετέχουν στο παιχνίδι είναι νέες, πανέμορφες, αθλήτριες, μοντέλα, εστεμμένες των καλλιστείων, influencers και κάνουν ντεμπούτο στην ελληνική τηλεόραση.

Ο λόγος για τις αδερφές Πετεινάρη. Την Μαίρη και τη Βίκυ Πετεινάρη. Κάπου ανάμεσα στα καλλιστεία, τις πασαρέλες, τις φωτογραφίσεις με μαγιό, το επαγγελματικό βόλεϊ και το Instagram, οι δύο εντυπωσιακές ξανθές δίμετρες αδερφές θα ταξιδέψουν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις δυνάμεις τους στο πιο δύσκολο ριάλιτι. Κερδίσουν ή χάσουν, το σίγουρο είναι ένα. Δε θα μείνουν απαρατήρητες από κανέναν...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.