Οι δρόμοι του Τζόλη μετά το σοκ για τη Φορτούνα

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Μέσα σε ένα βράδυ, σε 90 λεπτά αγώνα, κρίθηκε μία κατηγορία για δύο ομάδες στη Γερμανία και άλλαξαν τα δεδομένα που έδειχναν να διαμορφώνονται για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το 3-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Μπόχουμ, θα παραμείνει στη 2η κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου και ο Χρήστος Τζόλης βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι στην καριέρα του, σε υπόθεση που... εξ αντανακλάσεως αφορά και στον ΠΑΟΚ.

Η Φορτούνα έχασε την άνοδο στα πέναλτι και αυτόματα άλλαξαν τα δεδομένα για τον διεθνή επιθετικό. Η συμφωνία των Γερμανών με τη Νόριτς, προέβλεπε παραμονή του Τζόλη στην περίπτωση ανόδου τους στην Bundesliga. Τώρα όμως;

Ο πρώτος σκόρερ της 2ης κατηγορίας, έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τα «καναρίνια», οπότε για να τον αποκτήσει η Φορτούνα ή και οποιαδήποτε άλλη ομάδα, θα πρέπει να καλύψει τη ρήτρα του συμβολαίου του με τον βρετανικό σύλλογο, που υπολογίζεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Το θέμα ενδιαφέρει, εμμέσως πλην σαφώς, τον ΠΑΟΚ που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης που αγγίζει το 17,5%.

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.