Οι δηλώσεις Οφρυδόπουλου... πριν την απόλυση από τον Ηρακλή

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Οκτωβρίου 2024

Την ώρα που ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε δηλώσεις για το 1-1 απέναντι στην Καβάλα, η ΠΑΕ Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη ανακοίνωνε τη λύση της συνεργασίας του με τον έμπειρο τεχνικό. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Γηραιού, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, αυτοδιαψεύστηκε, καθώς ο ίδιος υποστήριζε πριν λίγες μέρες ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή. 

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας στο Πρωτάθλημα. Χάσαμε αρκετούς παίκτες μεσοβδόμαδα όπως τον Μιράντα και τον Κυνηγόπουλο κάτι που μας δυσκόλεψε, έτσι αναγκαστήκαμε να προετοιμαστούμε διαφορετικά για τον σημερινό αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ούτε ένταση ούτε ρυθμό. 

Στο δεύτερο μέρος, έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια, ισοφαρίσαμε, ρισκάραμε, πιέσαμε, παρ΄όλα αυτά αυτό δεν ήταν ικανό να μας δώσει τους τρεις βαθμούς. Φυσικά, είναι αποτυχημένο αποτέλεσμα». 

Για την πίεση που υπάρχει και το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ: «Στην τρίτη αγωνιστική ούτε κάποιος παίρνει το Πρωτάθλημα, ούτε κάποιος το χάνει. Αυτό πιστεύω. Φυσικά, υπάρχει ένα μεγάλο ντέρμπι μπροστά μας την Κυριακή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.