Οι Αθώοι: Ποια είναι η νέα δραματική σειρά που έρχεται στο MEGA

Metrosport Team18 Ιουλίου 2024

Με νέα δραματική σειρά επιστρέφει την ερχόμενη σεζόν το MEGA, υποσχόμενο να καθηλώσει το κοινό το επόμενο διάστημα. 

Ο λόγος για τους «Αθώους», που θα κάνουν πρεμιέρα στους δέκτες μας στις αρχές του 2025 και τα μέχρι στιγμής δεδομένα προμηνύουν πως θα είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού. 

Η πλοκή εκτυλίσσεται σε ένα φτωχικό αγροτικό χωριό της Βόρειας Κέρκυρας αλλά και στα άγρια τοπία της Ηπείρου. Ο Γιάννος ή Τουρκόγιαννος (Κώστας Νικούλι) είναι ένα νόθο παιδί που προέκυψε από τον βιασμό της Αρβανίτισσας μάνας του (Αμαλία Καβάλη) από έναν Τούρκο ληστή. Μεγαλώνοντας, τόσο εκείνος όσο και ο άσπονδος φίλος του Πέτρος (Γιάννης Νιάρρος) είναι ερωτευμένοι με την παιδική τους φίλη, Μαργαρίτα (Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη).

Ωστόσο, εκείνη καθ’ υπόδειξη των γονιών της (Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος Στάμος), παντρεύεται κάποιον άλλο, τον ήπιο και έντιμο Γιώργη Αράθυμο (Κίμων Κουλούρης). Κατά τη διάρκεια του γάμου της όμως ερωτεύεται τον Πέτρο, ο οποίος παράλληλα διατηρεί ερωτική σχέση με τη φτωχή χήρα του χωριού, Στεφανία (Λουκία Μιχαλοπούλου). Όταν ο άντρας της Μαργαρίτας βρεθεί δολοφονημένος, ο Γιάννος θα συλληφθεί και θα κατηγορηθεί ως ένοχος. 

Μία αποκάλυψή του θα ανατρέψει τα πάντα…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.