Οι αντιδράσεις Μεντιλίμπαρ και Κόντη μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο

Metrosport Team19 Μαΐου 2024

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε ότι οι παίκτες του στάθηκαν τυχεροί μέσα στην ατυχία τους και πέτυχαν δυο τέρματα στο δεύτερο μέρος ενώ χαρακτήρισε γκολάρα το τέρμα του Ντανιέλ Ποντένσε.

«Πραγματικά στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε καλά. Δεν κερδίσαμε καμία μονομαχία. Το λάθος ήταν δικό μου δεν κάναμε τίποτα καλό δεν παίζαμε με ένταση. Ήμασταν τυχεροί μέσα στην ατυχία μας, γιατί καταφέραμε τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Νομίζω ότι η απουσία του Τσικίνιο μας ξεγέλασε και η επιλογή που έκανα δεν ήταν πετυχημένη».

Για το γκολ του Ποτένσε είπε: «Πραγματικά ήταν γκολάρα του Ποτένσε. Ήταν μια από τις πολλές φορές, που αν πετύχει κάτι τέτοιο είναι τρομερό το αποτέλεσμα. Και το δεύτερο ήταν εντυπωσιακό πίσω από δύο επιθετικούς».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Κόντης, τόνισε ότι θα έπρεπε οι παίκτες του να είναι πιο συγκεντρωμένοι:

«Φάνηκε ότι μόλις δεχθήκαμε το 2-1 στο δεύτερο ημίχρονο, αφήσαμε μέτρα στον αντίπαλο, ο οποίος άρχισε να πιέζει. Μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός αν σε πιέζει είναι δύσκολο. Πρέπει να ήμασταν πιο προσεκτικοί, να διαχειριζόμασταν καλύτερα το παιχνίδι.

Είχαμε κάποια θέματα με παίκτες που έπρεπε να βγουν αλλαγή, και δεν ήταν προγραμματισμένες αυτές οι αλλαγές. Κρίμα πραγματικά γιατί δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Στο ποδόσφαιρο έτσι είναι, παίξαμε ένα ματς και τέλος. Έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου μπροστά μας, δεν υπάρχει άλλη σκέψη από το να πάμε με όλες τις δυνάμεις μας να πάρουμε τον τίτλο. Δείξαμε πράγματα σήμερα, έχουμε ομάδα να τα καταφέρει και θα δουλέψουμε και άλλο στις επόμενες ημέρες. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε το Κύπελλο».

Όσον αφορά τον Γιόβετιτς, τόνισε: «Νομίζω πως ναι μας βοήθησε ο Γιόβετιτς. Και του Ιμπόρα και του Ζέλσον. Η μόνη που δεν ήταν τόσο πετυχημένη ήταν του Κίνι. Γενικά μας έχουν βοηθήσει όλες οι αλλαγές μας και ειδικότερα σήμερα για να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.