Οι Ακρίτες πήραν τη νίκη που ήθελαν επί του Αγρ. Αστέρα (δηλώσεις προπονητών) pics

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2024

Οι Ακρίτες Συκεών διπλασίασαν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα της Eurolamp Α1 της ΕΠΣΜ καθώς επικράτησαν του Αγροτικού Αστέρα με 3-1.

Παρουσία αρκετών φιλάθλων κυρίως περιμετρικά του γηπέδου έγινε το παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που έδειξαν ότι έχουν τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο και πολύ καλύτερο του β ημιχρόνου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ για την ομάδα του κ. Μιντη στο 2’ με καταπληκτικό γκολ για χάι λάιτς από την γωνία της περιοχής στο απέναντι παράθυρο της εστίας του Κουρουτσαλακη του Γ. Δάλλα.

Μετά το γκολ αυτό η ομάδα του κ.Θαναηλάκη ανέβασε σταδιακά την απόδοση της και είχε δύο φάσεις για την ισοφάριση.

Το 1--1 ήρθε στο 25’ όταν σε επικίνδυνη σέντρα από δεξιά ο Στρουμπινης ισοφάρισε σε ένα σημείο του αγώνα όπου άρχιζαν να υπερέχουν οι γηπεδούχοι.

Στο 28’ απάντησαν οι ΑΚΡΙΤΕΣ σε φάση, με κεφαλιά του Χριστοδουλίδη λίγο άουτ ενώ στο 32’ πολύ ωραίο σουτ φάουλ του Στεφανίδη απέκρουσε σχεδόν στο γάμα της εστίας του ο Παναγιωτίδης με υπερένταση.

Στο 39’ ωραία σέντρα από αριστερά με τον νεαρό και ταλαντούχο Μαυρίδη για τους ΑΚΡΙΤΕΣ με δύσκολη προσπάθεια ο Καρδαράς πέτυχε το σκορ του ημιχρόνου 2—1. Ένα πρώτο ημίχρονο όπου και οι δύο ομάδες είχαν τις φάσεις αλλά φάνηκαν πιο αποτελεσματικοί οι γηπεδούχοι.

Στο δεύτερο η ομάδα του κ. Μιντη πέτυχε τρίτο γκολ είχε και δύο ανεπανάληπτα τετατέτ που τα έσωσε ο Κουρουτσαλακης του ΑΣΤΕΡΑ. Στο 48’ ο Καρδαράς των ΑΚΡΙΤΩΝ απέναντι από τον γκολκήπερ του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ έχασε το κοντρόλ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Στο 58’ νέα μεγάλη φάση σε τετατετ του Χαρίση αυτή την φορά αλλά και πάλι ο Κουρουτσαλακης απέκρουσε. Στο 79’ σε νέο τετατετ ο πολύ καλός Σωμαρακης πλασάροντας άψογα έκανε το 3-1.

Ηταν ένα σημαντικό τριποντο για την ομάδα των ΣΥΚΕΩΝ που έδειξε ότι φέτος θα είναι και πάλι μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται ότι βρίσκονται οι ΑΚΡΙΤΕΣ οσό αφορά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ στο δεύτερο ημιχρονο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους γηπεδούχους

ΣΤ.Μ.

Δηλώσεις προπονητών

Νίκος Μίντης: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με αρκετή ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο με βαρύ όνομα και ιστορία για τα δεδομένα της Α1.

Για ένα μισάωρο περίπου ήταν αμφίρροπο παιχνίδι, με φάσεις που δημιούργησαν και οι δύο ομάδες.

Μετά το δεύτερο γκολ που πετύχαμε, είχαμε ηρεμία και σιγουριά στις κινήσεις μας, ελεγξαμε τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο των ποδοσφαιριστών μας που ήρθαν από τον πάγκο, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε το γκολ που τελικά ήρθε και μας έδωσε αυτό που δικαιούμασταν. Ήταν μια δίκαιη νίκη που μας δίνει ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Στράτος Θαναηλάκης (Αγροτικός Αστέρας): «Ηταν ένα παιχνίδι με πολύ δυνατές μονομαχίες σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Παρόλο που δέχτηκε η ομάδα μου γκολ από τα αποδυτήρια αντέδρασε πολύ γρήγορα. Καταφέραμε να πάρουμε τα ηνία του αγώνα και ισοφαρίσαμε σχετικά γρήγορα και θα μπορούσαμε να πάρουμε και προβάδισμα αν ήμασταν πιο εύστοχοι στις ευκαιρίες που κάναμε. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Και εκεί που δείχνανε ότι θα πάμε στο ημίχρονο με την ισοπαλία δεχτήκαμε ένα γκολ από κακή συνεννόηση δύο παικτών. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οσο περνούσε ο χρόνος ρισκάραμε για την ισοφάριση αλλά ο αντίπαλος με κάποιες αντεπιθέσεις ευτύχισε να διευρύνει το σκορ σε 3-1 το οποίο ήταν και το τελικό. Θεωρώ ότι δεν δικαιούμασταν αυτή την ήττα και μάλιστα με 3-1»







Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.