Οι αγωνιστικές δοκιμασίες των εν ενεργεία διαιτητών Θεσσαλονίκης και το φιλικό μνήμης

Χρήστος Λιάπης12 Σεπτεμβρίου 2024

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 08.00 (ώρα προσέλευσης διαιτητών 07.30), στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στη Μίκρα, θα πραγματοποιηθούν τα αγωνιστικά τεστ για όλους τους εν ενεργεία διαιτητές και βοηθούς διαιτητές της δύναμης της ΕΠΣΜ, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης.

Υποχρεωτικά δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι διαιτητές και βοηθοί (παλαιοί και νέοι) που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, δεν είναι αξιολογημένοι και δεν έχουν λάβει μέρος στα αγωνιστικά test της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Όποιος εν ενεργεία διαιτητής και βοηθός δεν λάβει μέρος στα ως άνω test, δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε αγώνες πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας της περ. 2024/2025.

Επισημαίνεται ότι για τη συμμετοχή των εν ενεργεία διαιτητών και βοηθών στα αγωνιστικά test θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις (καρδιολογικές) και να έχουν υποβάλλει δήλωση προσφοράς υπηρεσιών εν ενεργεία διαιτητή, στον Σύνδεσμο Διαιτητών (για ΕΔ/ΕΠΣΜ και ΣΔΠΘ), για την αγωνιστική περίοδο 2024/2025

ΑΓΩΝΑΣ ΜΝΗΜΗΣ

 Φέτος το Σεπτέμβριο κλείνουν δέκα εννέα χρόνια από το θάνατο του Αθανασίου Καλόπουλου και έτσι όπως κάθε χρόνο θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης (όλων των διαιτητών που αποτελούν και αποτελούσαν τη ποδοσφαιρική ομάδα του Συνδέσμου) με την ομάδα των βετεράνων Αμπελοκήπων.
Ο αγώνας στη μνήμη του Αθανασίου Καλόπουλου θα γίνει, όπως πάντα, στο Δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων (πλαστικό) τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 6 το απόγευμα. Στο γήπεδο θα παρευρίσκεται το ΔΣ του Συνδέσμου και αρκετοί διαιτητές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.