Οι 12 σουπερλιγκάτοι που πάνε στο Euro 2024!

Χάρης Εμμανουηλίδης08 Ιουνίου 2024

Έξι ημέρες για τη σέντρα του Euro 2024, ενός Euro το οποίο οι απανταχού... ποδοσφαιρόφιλοι το περιμένων πως και πως. Μεγάλα παιχνίδια, μεγάλες συγκινήσεις, μεγάλοι παίκτες στα γήπεδα της Γερμανίας που θα φιλοξενήσουν τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης.

Ποιοι είναι όμως οι παίκτες της Superleague 1 που θα βρεθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης; Πόσους εκπροσώπους έχει η εκάστοτε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος; Συνολικά είναι 12 παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στα γήπεδα της Superleague 1 και βρίσκονται στις κλήσεις των ομοσπονδιακών τους προπονητών για το Euro 2024.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι πρωταθλητής Ελλάδος, ωστόσο ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που έρχεται πρώτος στη λίστα με τις περισσότερες κλήσεις στη διοργάνωση, ενώ ακολουθούν , ΑΕΚ, Παναιτωλικός και την τετράδα κλείνει ο ''Δικέφαλος του Βορρά''.

Ελληνικό... χρώμα αναμένεται να έχει η Εθνική Σερβίας η οποία έχει στην αποστολή της τους, Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (ΑΕΚ), Φίλιπ Μπλαντλενοβιτς (Παναθηναϊκός) καθώς και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πρασίνων, Νεμάνια Μαξίμοβιτς (Παναθηναϊκός).

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στην περίπτωση της Σλοβενίας, η οποία έχει τρεις ''Έλληνες'' εκπροσώπους, ο λόγος για τους Άντραζ Σπόραρ (Παναθηναϊκός), Μπένβιαμιν Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός), Άνταμ Τσέριν (Παναθηναϊκός).

Στη συνέχεια έρχεται η Γεωργία με δύο ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού να κάνουν το ταξίδι... Αγρίνιο - Γερμανία, καθώς τόσο ο Λεβάν Σενγκέλια (Παναιτωλικός) όσο και Τζίμι Ταμπίτζε (Παναιτωλικός) , αφού απέκλεισαν την Εθνική Ελλάδος, έχουν κλείσει εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Στις μονές παρουσίες, Ελβετία, Κροατία και Πολωνία θα έχουν από έναν παίκτη ο οποίος βγάζει το ψωμί του στη χώρα μας, καθώς Στίβεν Τσούμπερ (ΑΕΚ), Ντομαγκόι Βίντα (ΑΕΚ) και Νταμιάν Σιμάνσκι (ΑΕΚ) θα εκπροσωπήσουν κατά σειρά τη χώρα τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.