ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Μιχάλης Μπούσης προς την ομάδα «Είμαι περήφανος για όλους σας»

Metrosport Team13 Αυγούστου 2024

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ έκανε το τραπέζι στην ομάδα του λίγο πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των κρητικών. Αφού καλωσόρισε τα καινούργια μέλη ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να καταφέρουν να «βάλουν» τους ασπρόμαυρους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση! 



Στη συνέχεια υποσχέθηκε πως θα παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια της ομάδας του ακόμα και αν δεν βρίσκεται στο γήπεδο,  τέλος ζήτησε σε όλους να κάνουν κάτι ξεχωριστό για το νησί τώρα που πλησιάζουν τα εκατοστά γενέθλια της ομάδας.

Η ομάδα της Κρήτης ξεκινάει τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ. Το παιχνίδι θα γίνει στη Φιλαδέλφεια στις 22:00.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης:

Βρίσκομαι εδώ από το 2018 και ο μεγαλύτερος στόχος μου ήταν να δημιουργήσω μια ομάδα, όχι απλά ένα σύνολο παικτών που θα λειτουργούν ατομικά. Την χρονιά που φτάσαμε στα playoffs και εξασφαλίσαμε την συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, τα καταφέραμε γιατί ήμασταν ομάδα! Αισθάνομαι ότι την χημεία που είχαμε τότε, την έχουμε και σήμερα με όλους εσάς. Ελπίζω να συνεχίσετε έτσι, με αυτή τη χημεία.

Θα έρθουν ήττες, θα έρθουν και όμορφες στιγμές όμως εσείς πρέπει να παραμείνετε ομάδα. Να στηρίζετε ο ένας τον άλλο. Αν είμαστε καλά, θα έχουμε μια καλή σεζόν! Σας εύχομαι τα καλύτερα από τα βάθη της καρδιάς μου!

Δεν θα βρίσκομαι εδώ σε κάθε παιχνίδι, όμως θα παρακολουθώ κάθε αγώνα. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που έχετε καταβάλλει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και ελπίζω αυτή η προσπάθεια να αντικατοπτριστεί στον αγωνιστικό χώρο και στο παιχνίδι σας.

Να προσφέρουμε σε αυτό το νησί κάτι ξεχωριστό, ειδικά τώρα που πλησιάζουμε στο να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια της ομάδας την επόμενη σεζόν. Όλοι γνωρίζετε ποιος είναι ο στόχος και τι θα διεκδικήσουμε. Το μόνο που σας ζητώ είναι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.