ΟΦΗ-Άρης: «Φιλόξενο» το Ηράκλειο για τους «κιτρινόμαυρους», θετική η παράδοση

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2024

Είχε βρει τον τρόπο να παίρνει βαθμούς και νίκες ο Άρης στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Η παράδοση για τους «κιτρινόμαυρους» είναι θετική όταν επισκέπτονται την Κρήτη και ευελπιστούν να συνεχιστεί απόψε (Κυριακή 15/9) στις 20:30 στο «Γεντί Κουλέ»

Νίκες και θετικά αποτελέσματα σημειώνει ο Άρης την τελευταία πενταετία όταν επισκέπτεται το Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Οι «κιτρινόμαυροι» από την ήττα 3-1 που γνώρισαν τον Δεκέμβρη του 2019 και έπειτα, μετρούν σημαντικά «διπλά» επί του αποψινού τους αντιπάλου.

Ο Άρης στα 5 ματς (με το Κύπελλο) που ακολούθησαν έκτοτε και μέχρι την περσινή συνάντηση των δύο ομάδων, μέτρησε 4 διπλά και μια ισοπαλία, πριν ο ΟΦΗ βάλει τέλος πέρσι στην παράδοση αυτή, κερδίζοντας με 3-2. Συνολικά μάλιστα μέχρι την περσινή του νίκη (στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος) ο ΟΦΗ είχε συμπληρώσει δέκα αγώνες χωρίς νίκη απέναντι στον Άρη, ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης.

Η παράδοση των τελευταίων χρόνων δεν είναι με την πλευρά της ομάδας της Κρήτης, αφού έχει επικρατήσει μόλις στα τρία από τα δέκα τελευταία που υποδέχθηκε τον Άρη. Το πιο συχνό σκορ μεταξύ τους είναι το 1-0, με τον ΟΦΗ να έχει επτά νίκες με αυτό το αποτέλεσμα, ενώ και οι πέντε από τις 13 νίκες του Άρη είναι με αυτό το σκορ.

Σταθερότητα και στις ισοπαλίες έχουν οι δύο αντίπαλοι, αφού οι έξι από τις οκτώ είναι με 1-1, ενώ δεν έχει υπάρξει κανένα από τα 43 παιχνίδια τους που να μην έχει σημειωθεί γκολ. Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν για την περίοδο 1968-69 με τον Άρη να επικρατεί με 2-1 και στις δύο έδρες, αρχικά στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στο Ηράκλειο στις 15 Δεκεμβρίου 1968.

Έπειτα από αυτή την ήττα, ο ΟΦΗ δημιούργησε ένα ιδιαίτερο σερί, αφού κράτησε το αήττητο του εντός για 20 χρόνια.

Η παράδοση των αγώνων ΟΦΗ-Άρης:

43 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

  • 23 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ
  • 8 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
  • 12 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 71-43

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.