ΟΦΗ-Άρης 1-3: Οι νέοι... έδειξαν τον δρόμο

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2024

Διπλό για τον Άρη στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1, κάτω των 19 ετών.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε στο 13ο λεπτό, μετά από λάθος της άμυνας του ΟΦΗ, με γκολ του Οζέρ Μεμέτογλου. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Άρη να προηγείται με αυτό το σκορ και στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με γκολ του Χαρούπα στο 59′.

Ο ΟΦΗ μπήκε εκ νέου στο παιχνίδι με τη συμπλήρωση 75 λεπτών αγώνα, όταν μείωσε σε 2-1 με αυτογκόλ του Βέργα και πίεσε για την ισοφάριση. Ωστόσο, αντί να γίνει το 2-2, ο Άρης κλείδωσε τη νίκη στο 82′ με σκόρερ τον Καραμανλή. Έτσι έγινε το 3-1.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Μανουσάκης, Σωμαράκης (60′ Κωστέας), Σημαντηράκης, Κ. Χνάρης, Λαγουδάκης, Μ. Χνάρης (46′ Πορτοκαλίδης), Τακάκης (46′ Δάρλας), Φαϊτάκης, Αδαμάκης (68′ Τσελεγγίδης), Σταυρόπουλος, Συνολάκης (46′ Μπλίντο).

Κ19 Άρης (Γρήγορης Παπαδόπουλος): Κυριαζής, Σιταράς, Σεβαστίδης, Βέργας, Δούπατσης, Μεμέτογλου, Σέφα (71' Καζαντζίδης), Βεριντιάνο (81’ Ζησόπουλος), Χαρούπας (81’ Πασχαλίδης), Γεωργίου (62’ Καρακώστας), Καραμανλής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.