Οδυσσέας Κορδελιού: Βαρύτητα στην ακαδημία

Metrosport Team27 Δεκεμβρίου 2023


Οι εξειδικευμένοι προπονητές της ακαδημίας του Οδυσσέα Κορδελιού με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Σεντελίδη ως υπεύθυνο της ακαδημίας που με τη γνώση του σαν καθηγητής προπονητής και παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και με τον τεχνικό διευθυντή τον κ. Κερμανίδη Γιώργο, ακολουθώντας σύγχρονες μεθόδους προπόνησης, εστιάζουν στην αθλητική βελτίωση των παιδιών, καλλιεργώντας παράλληλα ομαδικό πνεύμα και το "ευ αγωνίζεσθε".

 Κάθε παιδί αντιμετωπίζεται ως αθλητής, αλλά πρώτα και κύρια αντιμετωπίζεται ως παιδί με τις ξεχωριστές του ανάγκες. 

Το πρόγραμμα και οι εκπαιδευτικές μέθοδοι καταρτίζονται από το εξειδικευμένο τεχνικό της Ακαδημίας με βάση την ηλικία του παιδιού και όχι μόνο, με τέτοιο τρόπο ώστε η δραστηριότητα του να αποτελεί ταυτόχρονα άθληση αλλά και διασκέδαση.

 Ο πρόεδρος του Οδυσσέα Κορδελιού Νίκος Δεμερτζής τόνισε: «Η ακαδημία του Οδυσσέα Κορδελιού έχει στόχο τη δημιουργία χαρακτήρων που θα χαλιναγωγηθούν στο ευ αγωνίζεσθαι και πιστεύω ότι θα είναι προσωπικότητες στην κοινωνία της εκπαιδευτικής και επιχειρηματικής και γενικά στην ανθρώπινη κοινωνία. Εμάς η θέληση μας είναι να έχουμε μια ακαδημία που να προάγει τον ανθρώπινο πολιτισμό. 

Θα είμαστε με το παραπάνω δίπλα στα παιδιά που ίσως έχουν τα προσόντα να αγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο. Για αυτό το κύριο μέλημά μας είναι να τους δώσουμε τις ιδανικές συνθήκες προπόνησης δηλαδή όμορφο και ευχάριστο γήπεδο, πολλούς προπονητές και όλα τα παραπάνω με την ισχυρή ενίσχυση με την παρουσία του κυρίου Μάκη Σεντελίδη ως υπεύθυνος της ακαδημίας που με τη γνώση του σαν καθηγητής προπονητής και παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής με τη συνεργασία του με τον τεχνικό διευθυντή κ. Κερμανίδη Γιώργο. 

Αξίζει να τονιστεί ότι η Κ15 και Κ17 συμμετέχουν ενεργά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ και οι υπόλοιπες ομάδες των Κ7, Κ8, Κ9, Κ10, Κ13-Κ14 συμμετέχουν στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΠΣΜ σε συνεννόηση με τα αθλητικά κέντρα της πόλης μας. Ο πρόεδρος Νίκος Δεμερτζής εύχεται σε όλους καλή χρονιά και υγεία. Για την ομάδα του μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να λάμψει μέσα στα γήπεδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.