Ο Ζοάο Πέδρο στέρησε τη νίκη από τον Πανσερραϊκό του Γκαρσία στην επιστροφή του στην Τούμπα

Δημήτρης Καλαϊτζής02 Σεπτεμβρίου 2023

Ψυχρολουσία για τον Πανσερραϊκό στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στην μεγάλη κατηγορία, όμως δεν υπολόγιζε στον Ζοάο Πέδρο, ο οποίος σκόραρε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στον Παναιτωλικό

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, τα ''λιοντάρια'' άνοιξαν το σκορ με τον Μούργο στο 30΄. 

Στη συνέχεια οι Σερραίοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, όμως δεν τις αξιοποίησαν και το πλήρωσαν ακριβά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τους Αγρινιώτες να βρίσκουν τον τρόπο να σκοράρουν και να πάρουν έναν σημαντικό βαθμό. Ο Τορεχόν έκανε τη σέντρα και ο Πέδρο με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στο γήπεδο της Τούμπας. 

Τρομερή σκηνή Γκαρσία με Γιαννάκη 

Ένα τρομερό σκηνικό εκτυλίχτηκε πριν την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Πάμπλο Γκαρσία να πλησιάζει και να αγκαλιάζει τον μικρό Γιάννη, τον πιο πιστό φίλαθλο του ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Χάγεκ, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάικος, Μούργος (72′ Τσαγκαλίδης), Μασκανάκης (55′ Χατζηστραβός), Τομάς (55′ Ντάνκερλουϊ), Άλεξιτς (72′ Γούλερι). 

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Ντουάρτε, Μλάντεν (436′ Σενγκέλια), Μαλής, Λιάβας, Πέρες, Τσιγγάρας (76′ Ντουάρτε), Τορεχόν, Μπαλντασάρα (82′ Ζοάο Πέδρο), Ντίας (76′ Χουάνπι), Καρέλης (91′ Βοΐλης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.