«Ο Ζίβκοβιτς είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Εθνικής, πολλοί Σέρβοι φίλαθλοι τον υποστηρίζουν και επειδή είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2023

Ο Μπράνκο Σπασόγεβιτς, Σέρβος δημοσιογράφος, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το αγωνιστικό «ανέβασμα» του Αντρίγια Ζίβκοβιτς που έχει θετικό αντίκτυπο και στην εθνική Σερβίας.

«Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες και κατά του Μαυροβουνίου. Επί ημερών Στοίκοβιτς είναι από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές, έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια και έχει κομβικό ρόλο στο σύστημα, καλύπτει όλη τη δεξιά πλευρά. Αγωνίζεται ως φουλ μπακ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Κόντρα στο Μαυροβούνιο είχε την πιο σημαντική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, πριν το πρώτο γκολ και με τον ρόλο που έχει εφόσον η Σερβία προκριθεί στο Euro θα είναι σίγουρα ένας από τους παίκτες που θα δώσει το παρών.

Οι οπαδοί αναγνωρίζουν ότι έχει καλή απόδοση και η αλήθεια είναι ότι διανύει τους καλύτερους μήνες της καριέρας του στην εθνική Σερβίας. Υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι Σέρβοι που τον υποστηρίζουν και επειδή είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Υπάρχει η φιλία με την Παρτιζάν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.