«Ο Ζιγκό αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team12 Αυγούστου 2024

Αρνητική παρουσιάζει την κατάληξη της προσπάθειας του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Σαμουέλ Ζιγκό, δημοσιογράφος της L’Equipe. Ο ΠΑΟΚ έβαλε ψηλά στη λίστα του τόσο τον 30χρονο στόπερ της Μαρσέιγ, όσο και τον Βάνια Ντρκούσιτς, όμως αμφότερες οι περιπτώσεις φαίνεται ότι δεν θα έχουν αίσια έκβαση.

Μετά την περίπτωση του Σλοβένου που φαίνεται -σύμφωνα με τον Ρώσο δημοσιογράφο Καρπόφ- ότι θα προτιμήσει τη Ζενίτ, ανάλογη τροπή δείχνει να παίρνει και εκείνη του Ζιγκό. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο δημοσιογράφος της L’Equipe, Mathieu Grégoire. Αυτό έγραψε σε ανάρτηση του: «Η Μαρσέιγ από αύριο επιστρέφει στη μεταγραφική περίοδο, ο Ζιγκό επίσης αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ. 

Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, η ιστοσελίδα «Lamarseillaise.fr» σε δημοσίευμα της για τις ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις, αναφέρθηκε στο θέμα του Ζιγκό, με το συντάκτη να τονίζει ότι απέρριψε το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Τραμπζονσπόρ.

Αν η συγκεκριμένη ανάρτηση επιβεβαιωθεί, όπως και το ρεπορτάζ που αφορά στον Ντρκούσιτς, ο Δικέφαλος θα πρέπει να στρέψει τις κινήσεις του σε άλλους παίκτες αυτής της θέσης προκειμένου να καλύψει τη θέση που αφήνει κενή ο Τροστ Εκόνγκ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.