Ο βράχος της άμυνας του ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει εδώ...

Metrosport Team28 Ιουνίου 2023

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ


Την φημολογία για την κρούση της Μίντιλαντ στον ΠΑΟΚ για τον Ινγκι Ινγκασον την είχαμε μεταφέρει από χθες στο metrosport.gr και επιβεβαιώθηκε με ρεπορτάζ που ήρθαν από την Δανία. Σύμφωνα με όσα όσα μετέφερε η «Tipsbladet», η δανέζικη ομάδα θέλει τον Ισλανδό αμυντικό του ΠΑΟΚ προκειμένου να αντικαταστήσει τον αρχηγό της, Έρικ Σβιατσένκο, ο οποίος μετακόμισε στη Χιούστον Ντινάμο. 


Σύμφωνα με όσα μετέφερε και στο Metropolis 95,5, o δημοσιογράφος που έγραψε το σχετικό ρεπορτάζ, Τρολς Μπάγκερ, η πρόταση έγινε για 25 εκατομμύρια κορώνες, ήτοι περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Τόνισε στο Metropolis: «Η Μίντιλαντ ψάχνει για κεντρικό αμυντικό και δεν ψάχνουν για έναν οποιοδήποτε παίκτη. Ψάχνουν για έναν πολύ καλό παίκτη και σύμφωνα με τις πληροφορίες μου αυτός είναι ο Ίνγκασον. Τον βλέπουν ως έναν έμπειρο και καλό παίκτη, που έχει κάνει πράγματα στην καριέρα του και αν έρθει στη Μίντιλαντ θα έχει ηγετικό ρόλο και θα μπορέσει να βοηθήσει νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχει η δανέζικη ομάδα στο ρόστερ της.

Υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια συμφωνία ακόμη. Είναι μια κλασική διαπραγμάτευση, η Μίντιλαντ θέλει και δίνει κάποια χρήματα ενώ ο ΠΑΟΚ σκέφτεται αν πρέπει να πουλήσει έναν παίκτη που έχει δώσει πολλά στον σύλλογο. Επίσης, υπάρχουν κι άλλες ομάδες εκτός από τη Μίντιλαντ που μπορεί να τον θέλουν, εκτός Δανίας και Ελλάδας. Μια πρώτη προσφορά μπορεί να είναι τα 3 εκατ. ευρώ και ίσως η Μίντιλαντ καταλάβει πως δεν είναι αρκετά τα χρήματα για να τον αποκτήσει».

Σε ό,τι αφορά στο αν έχει προσεγγίσει η Μίντιλαντ τον παίκτη, τόνισε: «Δεν γνωρίζω για τις ακριβείς προσεγγίσεις προς τον Ίνγκασον, υπάρχει ένα ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές αλλά η Μίντιλαντ θα ακολουθήσει την σωστή οδό και αφού τα βρει με τον ΠΑΟΚ, τότε θα συζητήσει σοβαρά με τον ποδοσφαιριστή».

Ξεκάθαρη άρνηση από Λουτσέσκου και κόσμο

Η είδηση της κρούσης της Μίντιλαντ για τον Ινγκασον, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε ανησυχία και αναστάτωση από τον κόσμο. Τόσο μέσω των σόσιαλ μίντια, όσο και μέσω του Metropolis 95,5, εκφράστηκε έντονη αντίδραση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που με κάθε τρόπο έστειλαν το μήνυμα ότι ο Ινγκασον δεν μπορεί να φύγει από τον ΠΑΟΚ. «Είναι ο βράχος της άμυνας και δεν μπορεί να τον χάσει η ομάδα», τόνιζαν χαρακτηριστικά, ενώ παρόμοια ήταν και η στάση των ανθρώπων της ομάδας με επικεφαλής τον Ραζβάν Λουτσέσκου. «Η ομάδα έχει ανάγκη από μεταγραφές, όχι αποχωρήσεις» είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο Ρουμάνος τεχνικός και βρήκε αποδοχή από την οικογένεια Σαββίδη που δεν έδωσε εντολή να μπει ο ΠΑΟΚ σε διαπραγμάτευση. Η αλήθεια είναι ότι οι Δανοί επιμένουν, στέλνουν μηνύματα ότι μπορούν να ανέβουν και στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο ΠΑΟΚ δείχνει να εμμένει στην άρνησή του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.