Ο Βουλευτής Α’ Αθηνών των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ, Αθανάσιος Χαλκιάς, απαντάει στην επίθεση

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2024

«Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, μετά από πρόσκληση του Δήμου Πεντέλης, ο βουλευτής των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ Αθανάσιος Χαλκιάς παρευρέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όπως είπε και ο ίδιος «ως μόνιμος κάτοικος της περιοχής, ήδη από την στιγμή της γέννησής μου, θεώρησα ότι μπορώ να συμβάλλω στον διάλογο και να μεταφέρω τα δίκαια αιτήματα της Δημοτικής Αρχής και των πολιτών εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, για αυτό και απεδέχθη την πρόσκληση». Όμως κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, δέχθηκε λεκτική επίθεση, πριν καν μιλήσει από έναν παρευρισκόμενο και την στιγμή που απαντούσε άνοιξε το μικρόφωνο άνοιξε η κυρία Κουρή, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» που πρόσκειται στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.

Η εν λόγω κυρία, με αποκλειστικό σκοπό την αναγνώρισή της από τα κεντρικά του Περισσού και την αλίευση ψήφων από την τοπική κοινωνία, επεδόθη σε ένα ρεσιτάλ ύβρεων και συκοφαντιών εναντίον του Βουλευτή, αλλά και εναντίον συνεργατών του. Δυστυχώς γι’ αυτήν το μόνο που κατάφερε ήταν να απομονωθεί από το ίδιο το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και ο βουλευτής των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ να τύχει της καθολικής αποδοχής του κοινού, των πολιτών και δημοτών του Δήμου Πεντέλης.

Το ως άνω συμβάν παραποιήθηκε από μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου, οι αρθρογράφοι των οποίων προφανώς δεν έκαναν την απαιτούμενη, από δεοντολογικής πλευράς, έρευνα και αναπαρήγαγαν μαζικά τις συκοφαντίες της ως άνω κυρίας και άλλων δύο-τριών ομοιδεατών της που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Παρά τα όσα αναφέρονται στα εν λόγω δημοσιεύματα, ο εκλεγμένος Βουλευτής Α’ Αθηνών Αθανάσιος Χαλκιάς δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπήρχε καμμία παρουσία μπράβων παρά Έλληνες Αστυνομικοί της συνοδείας του, γεγονός που μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί εάν δει κάποιος το βίντεο του Δημοτικού Συμβουλίου και κάλεσε τα ηλεκτρονικά μέσα να αναθεωρήσουν άμεσα τα δημοσιεύματά τους επί τω ορθώ, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, θα κινηθεί νομικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.