Ο Βέλεθ είναι εκκρεμότητα και αναγκαιότητα

Βασίλης Βλαχόπουλος03 Μαΐου 2024

Με μόλις 29 λεπτά συμμετοχής στους τελευταίους οκτώ αγώνες και (χρονικά) σε διάστημα δύο μηνών, προφανώς η περίπτωση του Φραν Βέλεθ αγγίζει τα όρια του προβληματισμού καθώς ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ακόμη δεν είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. 

Αρχικά διαχειρίστηκε μια θλάση και καθώς είναι επιρρεπής στους μυϊκούς τραυματισμούς αποφασίστηκε να του δοθεί επιπλέον χρόνος προς αποφυγήν υποτροπής. Στο τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αυχένα και συνέπεια της όλης κατάστασης είναι η διαρκής παράταση της επιστροφής του. Προφανώς η διακοπή του Πρωταθλήματος λειτουργεί υπέρ του, υπό την έννοια ότι του δίνει επιπλέον χρόνο για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και να επιστρέψει αλλά… πρέπει να επιστρέψει.

Είναι η εκκρεμότητα που προβληματίζει τον Ακη Μάντζιο ο οποίος ελπίζει ότι θα τον έχει στη διάθεσή του από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Παράλληλα αποτελεί και αναγκαιότητα καθώς ο Ισπανός έχει μόλις δύο αγώνες στη διάθεσή του για να πάρει λεπτά συμμετοχής και να προσπαθήσει να βρει ρυθμό. 

Για την ακρίβεια ο Ακης Μάντζιος τον έχει εντάξει στο πλάνο του για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία αλλά και για τον αντίστοιχο εντός με τον ΠΑΟΚ έχοντας κατά νου τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Εύλογα όμως περιμένει την επιστροφή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού καθώς η απουσία του ήταν και ο λόγος που «φορτώθηκε» ο Γιάκουμπ Μπράμπετς στα Playoffs.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.