O Βάσκο Γκαντέλιο στη Νίκη Βόλου

Χρήστος Λιάπης12 Σεπτεμβρίου 2024

Στην απόκτηση του 25χρονου Πορτογάλου αριστερού μπακ Βάσκο Γκαντέλιο προχώρησε η Νίκη Βόλου.

Γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1999 στην πόλη Γκοντουμάρ της Πορτογαλίας.

 Στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ελλάδας συστήθηκε με το υπέροχο γκολ που πέτυχε την περασμένη Κυριακή στον Παλαμά Καρδίτσας, όπου και κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή εκτός Πορτογαλίας, συμμετέχοντας στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Gondomar SC CJ και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Feirense U19, ενώ αγωνίστηκε και με τις Gondomar B, ARC Oleiros και τελευταία του ομάδα στην Πορτογαλία ήταν η Oliveirense, με την οποία στη Β’ Κατηγορία είχε 34 συμμετοχές τις τελευταίες δύο σεζόν.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχεται στον Βάσκο να υλοποιήσει τους προσωπικούς του στόχους και της ομάδας ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Super league 2, γιορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου

Συνεχίζει ο Τζιώρας

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζιώρα.

Γεννημένος στις 5/10/1988 στη Γαλατινή Κοζάνης ο captain έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα μας, έχοντας πλέον 134 συμμετοχές με τη φανέλα της και 37 τέρματα, με τελευταίο γκολ στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στον Παλαμά Καρδίτσας για το Κύπελλο Ελλάδος.

Εκτός από τη Νίκη έχει αγωνιστεί επίσης σε: Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Λεβαδειακό, Χανιά, Αχαρναϊκό, Αετό Σκύδρας, Κοζάνη, Βέροια και Βατανιακό.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχεται στον Χρήστο να υλοποιήσει τους προσωπικούς του στόχους και της ομάδας μας, γιορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου μας».

Ο έμπειρος στράικερ μιλώντας στο nikifc.gr δήλωσε: «Η Νίκη Βόλου είναι το σπίτι μου και στη νέα προσπάθεια θέλω να δώσω όσα περισσότερα μπορώ. Πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε τα νέα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα και να πανηγυρίσουμε και πάλι στο τέλος. Εύχομαι υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagramΚάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.