Ο Βαγγέλης Παυλίδης μεταγραφικός στόχος της... αστεράτης Μπολόνια!

Metrosport Team15 Μαΐου 2024

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκοράρει ακατάπαυστα σε ακόμη μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της ΑΖ Αλκμάαρ στην Ολλανδία και βρίσκεται ξανά σε μεταγραφικές λίστες κορυφαίων ομάδων. Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Έλληνας επιθετικός ενδιαφέρει τη Μπολόνια.

Οι Ροσομπλού του Τιάγκο Μότα παρουσίασαν ένα καταπληκτικό σύνολο στη φετινή σεζόν, που όχι απλώς επέστρεψε στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» μετά από χρόνια, αλλά θα συμμετάσχει στους ομίλους του Champions League.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών ομάδων στην Ευρώπη έχει βρεθεί ο Τζόσουα Ζίρκζε, ο Ολλανδός επιθετικός της Μπολόνια που αποτέλεσε ένα από τα βασικά «όπλα» της στην εφετινή καταπληκτική της σεζόν και κατά τα φαινόμενα θα παραχωρηθεί.

Ποιος όμως αποτελεί μεταγραφικό στόχο για να καλύψει το κενό του; Ο Βαγγέλης Παυλίδης, είναι η απάντηση σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιταλικής TuttoSport, η οποία στο πρωτοσέλιδό της κάνει αναφορά στο ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον επιθετικό της Αλκμάαρ.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής ο 25χρονος διεθνής επιθετικός έχει πετύχει 32 γκολ σε 35 συμμετοχές του στην ολλανδική ομάδα, 28 εκ των οποίων στην Eredivisie, όντας στη δεύτερη θέση των ποδοσφαιριστών που έχουν σκοράρει φέτος τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα που συμμετέχουν, πίσω από τον Χάρι Κέιν της Μπάγερν Μονάχου που έχει σκοράρει 38.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.