Ο Τζούρασεκ και το πλάνο των αλλαγών στον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος30 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Άρης άφησε πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό και από ο Ακης Μάντζιος θα δείξει πλέον τα κομμάτια του αγωνιστικού σχεδίου του ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά. Ο Νέβεν Τζούρασεκ προστέθηκε στις επιλογές του έμπειρου τεχνικού καθώς συμμετείχε στο χθεσινό πρόγραμμα δείχνοντας ότι έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού. 

Καθώς απείχε σημαντικό χρονικό διάστημα, προφανώς δεν θα μπει στη λίστα των επιλογών για το αρχικό σχήμα αλλά ως λύση η οποία μπορεί να έρθει από τον πάγκο. Αντιθέτως, τόσο ο Λούκας Ρουπ όσο και ο Κίκε Σαβέριο δεν υπολογίζονται ούτε στον αγώνα με την Κηφισιά και ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα που θα χρειαστούν για να επανέλθουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στη σημερινή προπόνηση όπου ο 54χρονος τεχνικός θα δείξει τις σκέψεις του. Για παράδειγμα, το ενδεχόμενο νέας συνύπαρξης των Φαμπιάνο-Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες όπως και η επιστροφή του Φράνκο Φεράρι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Είναι πιθανό επίσης να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Αλβαρο Ζαμόρα ούτως ώστε να γίνει πιο επιθετική ομάδα αν και η απόδοση του Κοσταρικανού – στα 25 λεπτά συμμετοχής του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό – ήταν κατώτερη του μετρίου. Γενικώς, ο Μάντζιος έχει στο μυαλό του ένα πλάνο αλλαγών και μένει να πάρει τις αποφάσεις του μέχρι τον αγώνα με την Κηφισιά για το αν θα προχωρήσει σε τομές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.