Ο Τζόκοβιτς επικράτησε επί του «πληγωμένου» Αλκαράθ με 3-1

Metrosport Team09 Ιουνίου 2023

O Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε τον τραυματία (μετά το τρίτο σετ) Αλκαράθ με 3-1 σετ (6-3, 5-7, 6-1, 6-1) και την Κυριακή έχει την ευκαιρία να γίνει ο πολυνίκης στην ιστορία των grand slam.

Μία νίκη μακριά απο το να γίνει ο τενίστας με τα περισσότερα grand slam στην καριέρα του, βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που επικράτησε με 3-1 επί του Αλκαράθ.

Ο Σέρβος πρωταθλητής είδε είδε τον Κάρλος Αλκαράθ να τραυματίζεται, για να τον κερδίσει τελικά με 3-1 (6-3, 5-7, 6-1, 6-1) και πλέον περιμένει να μάθει αν στον τελικό του Roland Garros θα παίξει με τον Κάσπερ Ρουντ ή τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, στον 34ο τελικό της καριέρας του σε grand slam.

Οι 34 τελικοί είναι και ισοφάριση όλων των εποχών σε άνδρες και γυναίκες, καθώς τόσους τελικούς σε σλαμ έχει παίξει μόνο η Κρις Εβερτ!

Στο τέταρτο σετ ο Τζόκοβιτς είδε τον αντίπαλό του να μην μπορεί να συνέλθει και... σφυροκοπούσε καθώς ήθελε να τελειώσει το ματς γρήγορα. Μάλιστα... τσάντισε το κοινό κραυγάζοντας σε ορισμένους πόντους έχοντας απέναντί του έναν τραυματία Αλκαράθ, με το κοινό να τον γιουχάρει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.