Ο Τζίμας τρέλανε τους Γερμανούς με την εμφάνισή του, οι αριθμοί και η αποθέωση στα social media

Κωστής Παναγιώτου05 Οκτωβρίου 2024

Ο Στέφανος Τζίμας επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και η Νυρεμβέργη στις νίκες. Ο 18χρονος επιθετικός, πέρα από το γκολ που σημείωσε, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, προκαλώντας τον θαυμασμό των φίλων της ομάδας του.

Ο 18χρονος φορ του ΠΑΟΚ έδωσε προβάδισμα στη Νυρεμβέργη, μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, κάνοντας μια κούρσα τριάντα μέτρων, φτάνοντας μέχρι την αντίπαλη περιοχή, όπου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.


Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έφεραν τον αγώνα στα ίσια λίγα λεπτά αργότερα, με τον Φρίνκερτ να ισοφαρίζει σε 1-1 για τη Μίνστερ στο 16'. Μάλιστα, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο Πίτου έδωσε το προβάδισμα στη Μίνστερ, κάνοντας το 1-2 στο 43'.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα, με τον Γιαντέρ να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 52ο λεπτό. Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά τελικά η μπίλια έκατσε στη Νυρεμβέργη, με τον Καραφιάτ να κάνει την ολική ανατροπή για τη Νυρεμβέργη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.


Ο Τζίμας πραγματοποίησε εντυπωσιακό come back στην αγωνιστική δράση, σχεδόν μετά από ένα μήνα λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με την Ουλμ, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση.

Μάλιστα, η εμφάνισή του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς της γερμανικής ομάδας, οι οποίοι αποθέωσαν τον νεαρό φορ για την εμφάνισή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με έναν χρήστη να γράφει: «Τζίμα θα σε παντρευτώ».


Αυτά έκανε ο Τζίμας στην επικράτηση της Νυρεμβέργης

Ο Έλληνας επιθετικός απουσίασε για δύο αγωνιστικές από τις υποχρεώσεις της Νυρεμβέργης, με την ομάδα του Κλόζε να γνωρίζει ισάριθμες ήττες,. Η επιστροφή του Τζίμα στην ενδεκάδα επανέφερε και τη Νυρεμβέργη στις νίκες, με τον 18χρονο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, σημειώνοντας μάλιστα και την κορυφαία επίδοση στις τελικές.

Ο νεαρός άσος αγωνίστηκε σε 84 λεπτά κόντρα στη Μίνστερ και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, έχοντας 33 ενέργειες με τη μπάλα, 8/12 επιτυχημένες πάσες, δύο πάσες-κλειδιά (πάσες που κατέληξαν σε τελική), 3/3 ντρίμπλες, ενώ ενεπλάκη σε 13 μονομαχίες και κέρδισε τις 7.

Αλλά ο Τζίμας δεν σταμάτησε εκεί, καθώς σημείωσε την κορυφαία επίδοση του αγώνα, με 4 τελικές, ενώ όλες ήταν μέσα από την αντίπαλη περιοχή, όπως μπορείτε να δείτε και στο Shotmap που ακολουθεί.


Ο Τζίμας φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί, σε μεγάλο βαθμό, στα θέλω του Μίροσλαβ Κλόζε, δικαιώνοντας τον Γερμανικό τεχνικό για την εμπιστοσύνη που του δείχνει.

Data: SofaScore

Photo credits: FC Nürnberg

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.