Ο Τσιγγάρας θα πάρει τις ευκαιρίες του

Κώστας Πετρωτός12 Δεκεμβρίου 2021

Δεν είχαν περάσει παρά λίγα δευτερόλεπτα από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στην Τούμπα και κατά την αποχώρηση των παικτών ο Ραζβάν Λουτσέσκου τράβηξε στην αγκαλιά του τον Χάρη Τσιγγάρα και κάτι του έλεγε. 

Μόνο ο Χαλκιδικιώτης μέσος γνωρίζει τι ακριβώς άκουσε από τον προπονητή του, ωστόσο, τα μηνύματα που έρχονται από το περιβάλλον της ομάδας, κάνουν λόγο για την ευκαιρία που έρχεται για τον νεαρό χαφ.

Ο Τσιγγάρας είχε 25 συμμετοχές και ένα γκολ πέρυσι, στην σεζόν που καθιερώθηκε στον ΠΑΟΚ και μέχρι προχθές έκανε υπομονή και δούλευε (παίρνοντας και δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ Β), περιμένοντας το «πράσινο φως» από τον 52χρονο τεχνικό. 

Ο Λουτσέσκου είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που δουλεύει στις προπονήσεις, είδε και θετικά στοιχεία στην παρουσία του στο ματς με την Λίνκολν και από εδώ και στο εξής ενεργοποιείται, πιθανόν, προσπερνώντας τον Εσίτι στην ιεραρχία των κεντρικών μέσων. 

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Λαμία (μάλλον ερχόμενος από τον πάγκο), αν το ματς κυλήσει όπως το σχεδιάζει ο προπονητής του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.