«Ο Τσαλόφ περιμένει για να δει πως θα τα πάει ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά»

Metrosport Team25 Ιουλίου 2024

Αν και πριν μερικά εικοσιτετράωρα άπαντες περίμεναν την άφιξη του πολυπόθητου φορ, Φεντόρ Τσαλόφ στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως η περίπτωση του Ρώσου ποδοσφαιριστή κάπου... κολλάει ακόμη. Φυσικά, το όλο θέμα της μετακίνησής του στην Ευρώπη απασχολεί ιδιαίτερα τον ρωσικό αθλητικό Τύπο, με τις δηλώσεις και τις εικασίες να δίνουν και να παίρνουν. 

Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν την δική τους άποψη για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ήταν και ο Εβγκένι Αλντονίν, θρύλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που γνωρίζεται πολύ καλά με τον 26χρονο. Χαρακτηριστικά δήλωσε στην sport-express.ru: «Αφήστε τον να ζυγίσει τα πάντα, αφού η απόφαση πρέπει να ληφθεί προσεκτικά. Κατανοώ απόλυτα την προσέγγιση του για την κατάσταση. Η πιθανή μετακίνησή του στην Ελλάδα οφείλεται πρωτίστως στο γεγονός ότι πρωταθλητής Ελλάδας είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μπορεί να παίξει στο Champions League. Νομίζω ότι μόνο αυτή η σκέψη μπορεί να τον ωθήσει να κάνει τη μετάβαση».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως: «Τώρα ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στα προκριματικά και ίσως ο Φέντορ έκανε ένα διάλειμμα για να δει πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ σε αυτόν τον γύρο των προκριματικών του Champions League, για να δει αν θα συνεχίσει στην διοργάνωση ή όχι και να πάρει την οριστική του απόφαση, μιας που το Champions League και η επιστροφή του σε αυτό είναι ένα μεγάλο δέλεαρ για αυτόν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.