Ο Τσάλοφ και η «copy paste» εκκίνηση των νέων φορ του ΠΑΟΚ

Γιώργος Πετρίδης16 Σεπτεμβρίου 2024

Αν δεν παρακολούθησε κάποιος το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και έριχνε μια ματιά στη στατιστική του, δύσκολα θα έπεφτε το μάτι του σε αυτήν του Φεντόρ Τσάλοφ. Ανεξαρτήτως του πώς κύλησε το παιχνίδι και σε ποιον βαθμό (δεν) τροφοδοτήθηκε από τους συμπαίκτες του, οι αριθμοί του Ρώσου εμφανίζουν πολλά... μηδενικά.

Στα 67 αγωνιστικά λεπτά στα οποία βρέθηκε στο χορτάρι της Τούμπας, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Σαμάτα, ο Τσάλοφ είχε όλα κι όλα...

*Μία τελική και αυτή μετά το λάθος του Ντραγκόφσκι που στην εξέλιξη της φάσης του έδωσε την ευκαιρία να εκτελέσει λίγο έξω από την περιοχή.

*6/8 πάσες.

*Ένα κερδισμένο φάουλ.

*Επτά χαμένες κατοχές και... τέλος.

Το heat map της χθεσινής εμφάνισης του δείχνει τους χώρους στους οποίους κινήθηκε...

Με λίγα λόγια, όπως το περιέγραψε στο σχόλιο του αμέσως μετά το ντέρμπι ο Κώστας Πετρωτός, δεν ανταποκρίθηκε.

Είναι προφανές στα πρώτα παιχνίδια του Ρώσου φορ ότι εξακολουθεί να ψάχνει τον εαυτό του, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αν όμως συγκρίνουμε τους αριθμούς του Τσάλοφ με εκείνους των προκατόχων του στην τελευταία πενταετία, των νεοφερμένων φορ του ΠΑΟΚ στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια τους στο Πρωτάθλημα -ανεξαρτήτως αν τα έκαναν στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ή όχι- δεν θα βρούμε μεγάλες διαφορές.

Περισσότερο από όλους, σε αυτά τα πρώτα τέσσερα ματς Πρωταθλήματος, έπαιξε ο Αντόνιο Τσόλακ που σκόραρε μεν αλλά σε 10 τελικές και μάλιστα το πρώτο γκολ του το σημείωσε με πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (1-3). Από την πεντάδα των νεομεταγραφέντων φορ της τελευταίας πενταετίας, γκολ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα βρήκε και ο Μπράντον Τόμας στην πρεμιέρα της σεζόν 2022-23, χαρίζοντας μάλιστα τη νίκη στον ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα (1-0).

Ο Άκπομ, ερχόμενος ως δανεικός το καλοκαίρι του 2021 για τη δεύτερη θητεία του, Σαμάτα και φέτος ο Τσάλοφ, δεν σκόραραν στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια τους στη Superleague.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.