Τσαφούλιας: Ευρωπαϊκή κούπα του Ολυμπιακού ή Netflix;

Metrosport Team31 Μαΐου 2024

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας, «δηλωμένος» Ολυμπιακός, είδε ένα από τα μεγαλύτερα... οπαδικά του όνειρα να γίνονται πραγματικότητα μετά τη κατάκτηση του Europa Conference League. Κάτι το οποίο ήθελε τόσο πολύ που μάλιστα θα θυσίαζε και τη συμμετοχή του στο Netflix, όπως είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξη.

Ο σκηνοθέτης μάλιστα θυμήθηκε το εν λόγω δίλημμα στο οποίο είχε απαντήσει με μεγάλη ευκολία τότε, θεωρώντας τον εαυτό του ιδιαίτερα διορατικό... 

Στο συγκεκριμένο βίντεο, μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, τον πρωταγωνιστή της σειράς «Έτερος Εγώ», είχαν δώσει το 2022 μια συνέντευξη με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων «Κοινός Παρονομαστής» την οποία σκηνοθετεί ο Τσαφούλιας και ένα από τα διλλήματα που τέθηκαν στους δύο άνδρες ήταν: «Προτιμάτε να μπει το Έτερος Εγώ στο Netflix ή γκολ του Ολυμπιακού στο 90' σε ευρωπαϊκό τελικό;»

Τότε, ο σκηνοθέτης απάντησε με μεγάλη ευκολία: «γκολ του Ολυμπιακού εννοείται», με τον Δαδακαρίδη να προσθέτει γελώντας «ξέρουμε πολλούς στον Ολυμπιακό, οπότε θα πήγαινε και το Έτερος Εγώ στο Netflix».

O σκηνοθέτης ανέβασε το απόσπασμα της συνέντευξης στο Facebook γράφοντας «2022 Το είπαμε. 2024 Θρύλε ευχαριστούμε!».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.