Ο Τροσάρ «λύτρωσε» την Άρσεναλ στο «Ολντ Τράφορντ» και την κράτησε ζωντανή για τον τίτλο!

Metrosport Team12 Μαΐου 2024

Χάρη σε γκολ του Τροσάρ η Άρσεναλ πήρε νίκη από χρυσάφι μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Γιουνάιτεντ (0-1) και πήγε στο +1 από την Σίτι, που παίζει την Τρίτη ματς τίτλου με την Τότεναμ.

Αν η Τότεναμ πάρει θετικό αποτέλεσμα την Τρίτη επί της Σίτι η Άρσεναλ με νίκη κόντρα στην Έβερτον θα στεφθεί πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια!

Στο Old Trafford η Άρσεναλ έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα σε μία Γιουνάιτεντ που είχε μόνο τον Γκαρνάτσο να προσπαθεί να παράξει ευκαιρίες, η ομάδα του Αρτέτα βρήκε το γκολ στο πρώτο μέρος και το κράτησε με άνεση.

Ο Τροσάρ στο 21ο λεπτό, έπειτα από γύρισμα του Χάβερτζ νίκησε εύκολα τον Ονάνα για το 1-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να δημιουργήσει κράτησε την κατοχή όμως με μοναδικό ποδοσφαιριστή που απειλούσε τον Ράγια οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν και πάλι απογοητευτικοί μετά την τραγική εμφάνιση στο Σέλχαστ Παρκ κόντρα στην Πάλας.

Αντίθετα η Άρσεναλ μετά το 65' έλεγξε τον ρυθμό, είχε μεγάλες ευκαιρίες για το 2-0 όμως ο Ονάνα με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το σκορ στο τελικό 1-0 που δίνει ελπίδες στους «κανονιέρηδες» που ελπίζουν οι συμπολίτισσα να κάνει το... θαύμα της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.