Ο Τορεχόν «πλήγωσε» τον Πανσερραϊκό

Δημήτρης Καλαϊτζής04 Ιανουαρίου 2024

Έχοντας σε τρομερή μέρα τον Πέδρο Τορεχόν, ο οποίος έκανε χατ-τρικ, ο Παναιτωλικός πέτυχε μία σπουδαία νίκη επί του Πανσερραϊκού με 3-2 στο Αγρίνιο, για την 16η αγωνιστική της Super League 1. 

Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών στην αναμέτρηση οι Σερραίοι ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, Καπίνο, Μλάντεν δεν συνεννοήθηκαν σωστά και ο προωθημένος Δεληγιαννίδης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. 

Οι παίκτες του Πετράκη αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Τορεχόν στο 35΄.

Στην επανάληψη ο Αμρ Ουάρντα έκανε την επανεμφάνιση του στα ελληνικά γήπεδα μετά τον Μαΐο του 2021, αλλά παρότι έκανε αισθητή την παρουσία του, ο Πέδρο Τορεχόν με υπέροχο δεξί φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Χόβαν, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του στο 64΄. 

Οι φλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του Χατζηστραβού από τον Καπίνο. Ο Θυμιάνης ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 71ο λεπτό. 

Στα εναπομείναντα λεπτά οι δύο ομάδες ανοίχτηκαν ψάχνοντας το νικητήριο γκολ και τελικά αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι Αγρινιώτες. Ο Σενγκέλια εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Τορεχόν πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας ένα σπουδαίο βαθμολογικής σημασίας τρίποντο στην ομάδα του. 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Οικονόμου, Μπρούνο Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Μπαλντασάρα (46' Σενγκέλια), Χατζηθεοδωρίδης (91' Ξενιτίδης), Χουάνπι (23' Πέρες), Τορεχόν, Φρεντερίκο Ντουάρτε (75' Μπελεβώνης), Καρέλης (75' Πέδρο) 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης (46' Αυλωνίτης), Σοφιανός (46' Ουάρντα), Στάικος, Μορέιρα (90' Μπαΐροβιτς), Χατζηστραβός, Μούργος (46' Ντανκερλουί), Άλεξιτς (83' Γούλερι)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.