Ο Τόμας Μουργκ την Πέμπτη μπαίνει σε ένα κλειστό κλαμπ ξένων ποδοσφαιριστών

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Την περσινή σεζόν είχε καταγράψει μόλις πέντε συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ είχε προσπαθήσει να τον παραχωρήσει δανεικό πριν από έναν χρόνο ακριβώς και μάλιστα για αυτό το λόγο είχε ακολουθήσει τη αποστολή στην Κύπρο (στο διάστημα που παιζόταν το Μουντιάλ) για να τον παρουσιάσει ενεργό αφού κυπριακές ομάδες ενδιαφέρονταν για την απόκτηση του. Παρέμεινε και φέτος μπορεί να λογίζεται ως μια νέα μεταγραφή.

Ο Τόμας Μουργκ έχει αγωνιστεί ήδη σε 18 αγώνες, έχει σκοράρει τέσσερα γκολ και έπεται και συνέχεια. Στο τελευταίο έτος του τετραετούς συμβολαίου που είχε υπογράψει ερχόμενος στον ΠΑΟΚ. Απέναντι στον ΝΠΣ την περασμένη Πέμπτη μέτρησε την 99η του παρουσία σε επίσημο ματς. Αν αγωνιστεί έστω και ως αλλαγή απέναντι στην Ελσίνκι στις 14 Δεκεμβρίου, τότε θα μπει σε ένα κλειστό κλαμπ ξένων ποδοσφαιριστών με τριψήφιο αριθμό αγώνων. Και φυσικά αυτόν τον αριθμό θα τον είχε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό αν πέρσι είχε αγωνιστεί σε περισσότερα ματς.

Σε κάθε περίπτωση ο Αυστριακός έχει εξελιχθεί φέτος σε έναν χρήσιμο ποδοσφαιριστή. Εχει μείνει από την αρχή ως το τέλος σε τέσσερα ματς με τον ΠΑΟΚ να τα κερδίζει και τα τέσσερα. Ένα εξ αυτών η παρέλαση στο Γ. Καραϊσκάκης. Εχει παίξει βασικός και στα δυο ματς απέναντι στην Αϊντραχτ. Στο Πρωτάθλημα, έχει παίξει στα 10 από τα 13 ματς και στην Ευρώπη στα 7 από τα 11. Προφανώς και όλα τα παραπάνω δεν έχουν ανοίξει κουβέντα για την παραμονή του στην ομάδα αφού στη θέση που αγωνίζεται υπάρχει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Αλλωστε και ο ίδιος πρόσφατα ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμιά συζήτηση με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Σε κάθε περίπτωση και επειδή η σεζόν είναι μεγάλη, ο Μουργκ είναι μια αξιόπιστη λύση και ευχή του Λουτσέσκου είναι να συνεχίζει μέχρι το καλοκαίρι με τον ίδιο ρυθμό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.