Ο Τόμας Κεντζιόρα… γέμισε το ρεζερβουάρ για το φινάλε

Metrosport Team08 Μαΐου 2024

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Κώστας Πετρωτός , Γιώργος Ζαΐρης

Η διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω του Πάσχα ήταν το καλύτερο δώρο για τον Τόμας Κεντζιόρα. Ο Πολωνός μετρά 45 συμμετοχές φέτος με την ασπρόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις τη στιγμή που πέρσι είχε μετρήσει μόλις 10!

Αυτή η διακοπή του Πρωταθλήματος του έδωσε την ευκαιρία να… γεμίσει το ρεζερβουάρ ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στους τρεις τελικούς που απομένουν. Για να αναδείξουμε το πόσο σημαντικό είναι αυτό το δεκαπενθήμερο που διανύουμε και μεσολαβεί ανάμεσα στο ματς με την ΑΕΚ και αυτό που έρχεται με τον Ολυμπιακό, αρκεί να σημειώσουμε το εξής: από την προηγούμενη διακοπή του Πρωταθλήματος, δηλαδή από τις 31 Μαρτίου όπου ο ΠΑΟΚ έπαιξε απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού, ο Κεντζιόρα μετρά επτά 90λεπτα στους ισάριθμους αγώνες που έδωσε η ομάδα! 

Είχαν προηγηθεί συνεχόμενα ματς αφού τελευταία φορά που ήρθε από τον πάγκο, ήταν τον Ιανουάριο, στις Σέρρες όπου έπαιξε για 11’ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Επίσης σημαντικό είναι πως έχει αποφύγει να φορτωθεί με κάρτες, δεν είναι στο όριο σε αντίθεση με τους Κουλιεράκη, Μπάμπα και Οτο που έχουν δυο και αν δουν μια ακόμη θα χάσουν ένα ματς των πλέι οφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.