Ο Τολιόπουλος και οι ανέφικτες «παραμονές»

Βασίλης Βλαχόπουλος08 Ιουνίου 2024

Ο Άρης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της «Μ» καταθέτοντας βελτιωμένη πρόταση στον Βασίλη Τολιόπουλο. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι θα ξεπεράσει τις 450.000 ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. 

Ο 28χρονος γκαρντ σκοπεύει να κατεβάσει διακόπτες για μια εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής. Λίγο πολύ ο ατζέντης του, τού έχει αναφέρει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. 

Η «Μ» είχε γράψει για το ενδιαφέρον της Τουρκ Τέλεκομ όπως και για την αλλαγή δεδομένων μετά τις συντριπτικές αλλαγές που έγιναν στην τουρκική ομάδα το οποίο το καθιστά αμφίβολο. Εν τέλει, οι «κίτρινοι» θα ζητήσουν οριστική απάντηση εντός του τελευταίου δεκαημέρου του μήνα.

Στο μεταξύ, η παραμονή του Ρόνι Χάρελ αποτελεί έναν από τους διακαής πόθους του Γιάννη Καστρίτη, αλλά αυτή μοιάζει ανέφικτη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αμερικανός φόργουορντ συζητάει προσφορές περί των 200.000 ευρώ από ομάδες Eurocup κι ενώ το συμβόλαιό τους στους «κίτρινους» δεν ξεπέρασε τα 60.000 ευρώ. 

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς ο οποίος θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Για τον ΝτεΣόουζα δεν υπάρχει πρόθεση διατήρησής του στο ρόστερ.

Πάει στην Κίνα ο Γκάλινατ

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ρομπέρτο Γκάλινατ προτίμησε να αγωνιστεί στην Κίνα για δύο-τρεις μήνες και στη συνέχεια υπέγραψε στον Άρη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο δρομολόγιο θα κάνει και φέτος καθώς είναι κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με ομάδα της Άπω Ανατολής. Όσο για τον… χειμώνα, ήδη οι προσφορές που έχει στα χέρια του είναι συντριπτικά μεγαλύτερες από το συμβόλαιο που είχε στον Άρη, οπότε και αυτή η παραμονή μοιάζει ανέφικτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.