Και σε ελεύθερο κανάλι ο τελικός του Conference League

Metrosport Team16 Μαΐου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις συμβαίνουν στο μέτωπο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, καθώς η Cosmote TV, η οποία, ως γνωστόν, έχει τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης όλων των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA, συμφώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για τη μετάδοση του τελικού του Europa Conference League, της 29ης Μάϊου στην Αθήνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Η συμφωνία εγκρίθηκε από την UEFA, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα ματς ιστορικής σημασίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζεται ότι είναι μόλις η δεύτερη φορά -μετά από μάλιστα 34 χρόνια- που ελληνική ομάδα συμμετέχει σε τελικό ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης συλλόγων σε επίπεδο ανδρών μετά από εκείνη της ομάδας του Παναθηναϊκού στον τελικό του -τότε επονομαζόμενου- Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, μπορεί η Cosmote TV να έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της τηλεοπτικής μετάδοσης, ωστόσο ήταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο να υπάρξει μετάδοση του τελικού και από ελεύθερο κανάλι. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που θα καταβάλλει το MEGA για τον τελικό αλλά η συμφωνία χαρακτηρίζεται επωφελής και για τις δύο πλευρές δεδομένου του έντονου ενδιαφέροντος που υπάρχει από τους Έλληνες φιλάθλους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.