Ο Ταρίκ Τισουντάλι ανεβάζει τους ρυθμούς εν όψει Γαλατασαράϊ

Γιώργος Καστάνης18 Σεπτεμβρίου 2024

Από το περασμένο Σάββατο, πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ταρίκ Τισουντάλι, είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Συμμετείχε στην αποστολή του Δικεφάλου, με απόφαση του Λουτσέσκου και των στενών συνεργατών του, προτιμήθηκε όμως να μην συμπεριληφθεί στην τελική αποστολή του ΠΑΟΚ
Την θέση του, όπως είναι γνωστό πήρε ο Σαμάτα που έπαιξε και στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά το τέλος του ντέρμπι, στις καθιερωμένες του δηλώσεις, στην συνέντευξη τύπου, ο Λουτσέσκου ήταν καθησυχαστικός για τον Μαροκινό επιθετικό. 
Κάτι το οποίο φάνηκε και από την ενημέρωση που έδωσε ο ΠΑΟΚ για την προπόνηση των παικτών που διεξήχθη την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου. Εκεί τονίστηκε πως: "Ο Τισουντάλι έκανε ατομικό υψηλής έντασης και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου στην επόμενη προπόνηση".

Οι παίκτες θα προπονηθούν το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Μεσημβρία. Εφόσον ο Τισουντάλι συνεχίσει με ασκήσεις υψηλής έντασης, θα πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου η συμμετοχή του, στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Υπάρχει αισιοδοξία και δικαιολογημένη, πως ο Μαροκινός επιθετικός θα είναι διαθέσιμος για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Europa League με αντίπαλο την Γαλατάααράι στην Κωνσταντινούπολη στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ενδεχομένως και στον Βόλο να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ. Κάτι όμως το οποίο θα το γνωρίζουμε με ακρίβεια, έως την Παρασκευή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.