O Τάισον τηρεί την υπόσχεσή του για τους «μικρούς» του ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός27 Σεπτεμβρίου 2023

Αρεσαν πολύ στον κόσμο του ΠΑΟΚ οι αναρτήσεις του Τάισον τόσο για τον Κωνσταντέλια, όσο και για τον Τζίμα, τον οποίο προέτρεψε να έχει το μυαλό του στο σχολείο και να μην… ξεχαστεί από τις υποχρεώσεις του με τον Δικέφαλο.

Από τις δηλώσεις του «Ντέλια» και την ανάρτηση που έκανε ο 17χρονος επιθετικός στο instagram, με ποστάρισμα του κτηρίου του κολεγίου του την ώρα που έφτανε χθες το πρωί, όλοι καταλαβαίνουν πόσο θετικά επηρεάζει τα νεαρά ταλέντα του ΠΑΟΚ ο πολύπειρος Βραζιλιάνος.

Εκείνος, όμως, δεν κάνει τίποτα λιγότερο από το να τηρεί μία «υπόσχεση» που είχε δώσει το καλοκαίρι μέσω συνέντευξής του στην «Μ». Τότε, σε ερώτηση για την σχέση του με τον Βιεϊρίνια είχε απαντήσει χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είναι εδώ μαζί μας (σ.σ. ο Βιεϊρίνια) και θα πρέπει να περάσουμε στα μικρά παιδιά τις εμπειρίες μας και όλα όσα ζήσαμε στην Ευρώπη. Τα μεγάλα παιχνίδια που κάναμε τους τίτλους που κατακτήσαμε. Αλλά θα πρέπει και αυτά τα μικρά παιδιά να θέλουν να μάθουν και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.