Ο Στοΐνοβιτς στον Πανθρακικό

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Στην απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού Ναση Στοϊνοβιτς προέβη ο Πανθρακικός ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.


Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πανθρακικό, με το ταλέντο του να ξεχωρίζει, παίρνοντας το DNA του πατέρα του Ζόραν, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τον Πανθρακικό τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και σαν προπονητής. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Γερμανία, για λογαριασμό της Νυρεμβέργης ενώ επαναπατρίστηκε, προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΛ, από την οποία παραχωρήθηκε, τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σεζόν, σε Τρίγλια και Αλεξανδρούπολη, ως δανεικός. Τελευταίοι σταθμοί του Στοϊνοβιτς αποτέλεσαν η Νίκη Βόλου και η Ζλάτιμπορ.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως είναι διεθνής με τις “μικρές” ηλικιακά ομάδες της Εθνικής Σερβίας, έχοντας καταγράψει τέσσερις συμμετοχές, με δύο γκολ. Τελευταίος σταθμός αποτέλεσε ο ΑΟ Καβάλα.

«Καλωσορίζουμε τον Νάση στην Πανθρακική οικογένειά και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες, συνεχίζοντας την παράδοση του πατέρα του Ζόραν» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.