Ο στόχος της εβδομάδας και οι πρώτες ανακοινώσεις

Γιώργος Στράντζαλης02 Ιουλίου 2024

Στη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών για την έναρξη της νέας σεζόν δεν υπήρχαν νέα πρόσωπα, καθώς ο Αρης είναι η μοναδική ομάδα της Super League 1 μέχρι και σήμερα που δεν έχει προχωρήσει σε καμία κίνηση ενίσχυσης.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τον χαμένο τελικό Κυπέλλου και τη λήξη της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν μέχρι και σήμερα, με εξαίρεση τα θέματα Μάντζιου και Κουέστα, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού δεν προσέφερε κάποια άλλη ουσιαστική εξέλιξη και έτσι η ΠΑΕ μπαίνει στον Ιούλιο με πολύ γεμάτα χέρια και μία δεδομένη πίεση για άμεσες κινήσεις που πρέπει να δρομολογηθούν εντός των επόμενων 24ώρων.

Τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά, όπως στα μεταγραφικά ζητήματα και τις πολλές ανάγκες στο ρόστερ, επιπλέον υπάρχουν τα ζητήματα στελέχωσης του staff, γραφείων και γενικά σταδιακής αναβάθμισης της ΠΑΕ, για κάποια εκ των οποίων ίσως υπάρξουν κινήσεις άμεσα. Οσον αφορά το ρόστερ, από την προηγούμενη εβδομάδα… τρέχει πιο έντονα το θέμα του αριστερού μπακ με τον Τζόναθαν Σίλβα στο προσκήνιο ενώ δεν αποκλείεται μέσα σε αυτή την εβδομάδα να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Φαμπιάνο αφού εκπνέει το χρονικό διάστημα που ήθελε προκειμένου να πάρει τις οριστικές αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του. 

Ταυτόχρόνα, οι Κιτρινόμαυροι είναι stand by για τις προτάσεις που υπάρχει πιθανότητα να φτάσουν για τον Λορέν Μορόν, τον Μάνου Γκαρθία και τον Μόουζες Οντουμπάτζο. Και οι τρεις ήταν κανονικά παρόντες στη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν με την ομάδα στα επόμενα στάδια της προετοιμασίας. Για τον Μορόν ακούγεται έντονα ότι θα προκύψουν προτάσεις από την Αραβία, όπου η μεταγραφική περίοδος ανοίγει στις 4 Ιουλίου, ενώ για τον Μάνου Γκαρθία στην Ισπανία ανακινούν από προχθές θέμα επαναπατρισμού και ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Χιχόν ν’ αποκτήσει τα δικαιώματά του. Σύμφωνα με όσα έλεγε χθες στο Νέο Ρύσιο ο Ισπανός στους συμπαίκτες του πάντως δεν έχει κάτι χειροπιαστό και είναι στη Θεσσαλονίκη για να συμμετέχει στην προετοιμασία μαζί τους. 

Όσο για τον Οντουμπάτζο, εκτός από τις φήμες περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ δεν έχει προκύψει κάτι επίσημο. Τα μέτωπα παρόλο αυτά είναι αρκετά και με τον Ιουλίο πλέον να είναι εδώ ο Αρης πρέπει να πάει σε μαζεμένες κινήσεις ώστε να αρχίσει σιγά-σιγά να τα κλείνει και να βάζει τις βάσεις για τη στελέχωση της ομάδας της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.