Ο «τα κάνει όλα και συμφέρει» Σβαμπ της πρεμιέρας

Metrosport Team18 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ προσπέρασε το εμπόδιο του Πανσερραϊκού με τον Στέφαν Σβαμπ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό καθώς με τα δύο γκολ του ήταν αυτός που πρώτα ισοφάρισε (1-1) και έπειτα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Δικέφαλο (3-2).

Ο Αυστριακός αρχηγός του Δικεφάλου ήρθε από τον πάγκο στην αναμέτρηση των ασπρόμαυρων απέναντι στη Μάλμε και εμφανίστηκε εμφανώς με περισσότερες ανάσες απέναντι στους Σερραίους, όπου αγωνίστηκε για 89 λεπτά πριν δώσει τη θέση του στον Κώστα Θυμιάνη.

Ο πολύπειρος χαφ στο διάστημα όπου αγωνίστηκε είχε 83 επαφές με τη μπάλα, και 62/69 (90%) εύστοχες πάσες με δύο γκολ και μία πάσα κλειδί. Όπως προκύπτει από την στατιστική απεικόνιση του Sofascore ο Σβαμπ συνείσφερε στο παιχνίδι των ασπρόμαυρων με επιπλέον δύο κλεψίματα και δύο επιτυχημένα τάκλιν.

Ο χάρτης δράσης του στο γήπεδο, μαρτυρά και τη δουλειά που έκανε στον αγωνιστικό χώρο, καλύπτοντας αρκετά μέτρα και από την αριστερή πλευρά , παρέχοντας βοήθεια και στήριγμα σε Ράφα Σοάρες και Γιάννη Κωνσταντέλια. Μάλιστα, ο Σβαμπ συμπλήρωσε 20 γκολ στο πρωτάθλημα της Superleague 1 με τον Δικέφαλο με τον ίδιο να είναι και ο 10ος ξένος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.


    Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

    Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

    Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

    Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.