«Ο σταρ της Ελσίνκι είναι ο Χετεμάι, δύσκολα την κερδίζεις στο γήπεδό της»

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Φινλανδός δημοσιογράφος, Γιόνας Βονβέντ, και μίλησε για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς Λιγκ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Η Ελσίνκι κυριαρχεί στο φινλανδικό πρωτάθλημα, πήρε επτά φορές τον τίτλο, βγήκε φορές στο Γιουρόπα και δύο στο Κόνφερενς, αλλά δεν έχει την ομάδα που είχε παλιά. Είναι μια ομάδα που δύσκολα την κερδίζεις στην έδρα της, έχει τεχνητό χλοοτάπητα στο γήπεδο. Ο Ραντούλοβιτς είναι ο πιο καλός επιθετικός αν και δεν συμμετέχει στο παιχνίδι, πήραν τον Μπαντέ από τη Μπουρκίνα Φάσο που είναι γρήγορος και μπορεί να είναι βασικός κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Ο σταρ της ομάδας είναι ο Χετεμάι που έχει παίξει στην Ελλάδα στο παρελθόν. Θα είναι γεμάτο το γήπεδο, όταν έγινε η κλήρωση λέγαμε πως ήταν δύσκολο να κερδίσουμε την Αμπερντίν, πως έχουμε μικρές πιθανότοητες να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και μηδαμινές πιθανότητες να κερδίσουμε την Άϊντραχτ. Αν βάλει ένα γκολ θα είναι ευχαριστημένη, αλλά το παιχνίδι εξαρτάται από τις ορέξεις των παικτών του ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.