Ο Σουλεϊμάνοφ και η τιμωρία επτά αγωνιστικών

Γιώργος Στράντζαλης24 Αυγούστου 2023

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ είναι σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Αρη, αποτελεί βασική επιλογή και οι Κιτρινόμαυροι είναι σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 23χρονου και της Κρασνοντάρ ωστόσο, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν καθώς ο ποδοσφαιριστής κουβαλά βαριά τιμωρία από την παρουσία του την περσινή σεζόν στην Χαποέλ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ.

Για την ακρίβεια του επιβλήθηκε ποινή 10 αγωνιστικών (!) για βιαιοπραγία σε αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα. Έτσι, εφόσον ο Αρης προχωρήσει στην απόκτηση του Σουλεϊμάνοφ, ο ποδοσφαιριστής θα είναι εκτός πλάνων τουλάχιστον για το μισό του πρώτου γύρου καθώς πρέπει να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής που του επιβλήθηκε, δηλαδή επτά αγωνιστικές. Ήδη εξέτισε τις τρεις πέρυσι. Φέτος βέβαια στη Ρωσία έχει παίξει σε δύο αγώνες, που σημαίνει ότι στην Κρασνοντάρ δεν μεταφέρθηκε η ποινή του. 

Εύλογα γεννάται το ερώτημα για ποιον λόγο συνέβη αυτό. Κι εδώ υπάρχει μια “λεπτομέρεια”, η οποία (ίσως) δίνει την απάντηση. Λόγω πολέμου και επειδή η Ρωσία έχει τεθεί εκτός UEFA και ευρωπαϊκών διοργανώσεων (πιθανόν) δεν μεταφέρθηκε η ποινή του, αν και συνήθως αυτές μεταφέρονται στην εκάστοτε ομοσπονδία μαζί με την μπλε κάρτα του παίκτη. Είναι κάτι που μένει να διευκρινιστεί.  

Θυμίζουμε ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην περίπτωση του Ρόναλντ Ματαρίτα για τον οποίον υπήρχε η εντύπωση ότι κουβαλούσε ποινή μίας αγωνιστικής, τελικά όμως είχε να εκτίσει τέσσερις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.