Ο Σκουρτόπουλος ανέλαβε την εθνική μπάσκετ του Κατάρ

Metrosport Team09 Αυγούστου 2023

Η ομοσπονδία μπάσκετ του Κατάρ, παρουσίασε τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος ανέλαβε την εθνική ομάδα της χώρας, μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2027, που θα διεξαχθεί στη Ντόχα.

«Ηλθα εδώ πριν από μόλις πέντε μέρες. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχω γνωρίσει τους παίκτες της εθνικής ομάδας και υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα μετά την συνάντηση μαζί τους. Έχω συναντηθεί και με τους νεαρούς παίκτες. Οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας του Κατάρ με υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Είμαι χαρούμενος που είμαι ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας του Κατάρ», δήλωσε ο Σκουρτόπουλος.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής και, μεταξύ άλλων, πρώην προπονητής και του Ηρακλή αναφέρθηκε στην απόφαση του: «Δεν μου πήρε πολύ χρόνο για ν' αποφασίσω. Παρακολουθώ την δράση του πρωταθλήματος QBF. Ξέρω τους παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα. Είχα πολλές πληροφορίες πριν έλθω εδώ. Ξέρω πώς να κτίσω μια καλή ομάδα. Θα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και να έχουμε την βοήθεια όλων στην ομοσπονδία, αλλά και των παικτών. Όταν συμβεί αυτό, θα έλθει και η επιτυχία. Οι παίκτες μου είπαν τι θέλουν να πετύχουν. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ θέλουν να τα πηγαίνουν καλά συλλογικά. Οπότε, ναι, ήταν εύκολο να αποφασίσω να είμαι εδώ. Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει. Γνωρίζω ότι τα τελευταία χρόνια η απόδοση της εθνικής ομάδας έπεσε λίγο μετά από μια πολύ παραγωγική φάση νωρίτερα. Αλλά ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί συναρπαστικοί νέοι παίκτες, για μεγαλύτερες αποστολές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.