Ο Σχίζας επιστρέφει στον ΠΑΟΚ - Ψηλά ο Μπίλι Γκάρετ

Metrosport Team05 Αυγούστου 2023

Η ανάγκη για την προσθήκη ενός ακόμη Έλληνα παίκτη στο ρόστερ της νέας περιόδου έβαλε μπροστά σε δίλημμα τον Φώτη Τακιανό: Παίκτης για την περιφέρεια ή ένας ακόμη παίκτης για τη γραμμή των ψηλών; Η πλάστιγγα έγειρε στην περιφέρεια και η επιλογή έγινε και είναι πολύ γνωστή στον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος, μετά τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, επαναφέρει έναν ακόμη πρώην παίκτη του στις τάξεις του, τον Σταύρο Σχίζα. Ο έμπειρος γκαρντ-φόργουορντ που πέρασε τις προηγούμενες δύο σεζόν στον Άρη, φόρεσε τα ασπρόμαυρα στη διετία 2018-20 και επιστρέφει στο PAOK Sports Arena προκειμένου να δώσει βάθος στην περιφέρεια και λύσεις με την εμπειρία και την έφεση του στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ο Σχίζας είχε σε 15 ματς Πρωταθλήματος της περασμένη σεζόν με τον Άρη, 2.4 πόντους και 1.2 ριμπάουντ, σε περίπου 11 λεπτά ανά αγώνα.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε με την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που έκανε τον Σχίζα παίκτη του Δικεφάλου για την επόμενη σεζόν. Για τον ΠΑΟΚ μένει πια η προσθήκη ενός ξένου που θα αγωνίζεται στο «2-1». Αυτή η θέση είναι αρκετά πιθανό να καλυφθεί από τον Μπίλι Γκάρετ, τον Αμερικανό που πέρασε από την Ελλάδα στην περίοδο 2019-20, έχοντας 12,6 πόντους και 35.7% στα τρίποντα, με τη Λάρισα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.